Twents dagje weg

Twents dagje weg

Er lekker op uit op een zomaar doordeweekse dag met familie, vrienden, collega's, buren.

 

Volop de heerlijkheid beleven van  het Twentse Boerenland; zachtjes glijdend in een citroen 2CV, langs de Schipbeek en over de glooiende essen met de wind wapperen door je haren op de Solex.

Smaakvol wordt de tocht onderbroken en wordt het culinair genieten van een boerenlunch op een echte boerderij.

 

U wordt ontvangen rond de klok van 10.00 uur bij Duckville in Diepenheim met vers gezette koffie en een plak cake. Na een korte uitleg stapt u in een lelijke eend en gaat u volop genieten van het boerenlandschap met haar essen rond de provinciegrens met Gelderland en rond het middaguur ontvang de Twentse boerin met haar koeienfamilie u op haar boerderij voor een boerenlunch. Deze bestaat uit een kop Boerengroentesoep, een twentse lekkernij t.w. een plak krentewegge en een boerensandwicht en verse boerenmelk, koffie en thee.

 

Heerlijk voldaan gaat de tocht verder naar de Herike-Elsen waar Arnold u ontvangt en u anderhalf uur gaat toeren door de Hof van Twente op de Solex. Nagenietend keert u na afloop in de 2CV weer terug naar Diepenheim.

 

Dit arrangement bieden we u aan van maandag tot en met vrijdag en is bedoeld voor groepen vanaf 12 personen voor de prijs van Euro 57,50 p.p.

 

Uiteraard is dit arrangement ook in het weekend te boeken, prijs op aanvraag

 

Aanmelden via contact op de site van:

www.duckville.nl

www.wordpress.twentseboerin.nl

www.twentepersolex.nl