gastenboek

146 berichten, 15 pagina's 
«  11  12  13  14  15 
22-05-2013
Geplaatst door: Michiel

Voor ons huwelijk kregen wij een dagje rijden in een 2CV cadeau. En het was een geweldig cadeau! Het weer wilde niet echt meewerken maar het eendje maakte alles goed. We hebben een leuke dag in de Achterhoek gehad. Het was goed geregeld en we hebben een mooie (wijn)route door het mooie landschap gereden. Echt een aanrader!

14-05-2013
Geplaatst door: Tjitske

Familiedag

Op een mooie zondag eind april door Twente en de Achterhoek "gesjeesd" met mijn eerste auto. Ook nog de goede kleur, wat wil je nog meer. Ook de rest van de familie genoot van het geschommel en na de leuke wijnproeverij werd het alleen maar leuker.
Een geslaagde combinatie van Nederlandse natuur en Franse cultuur.

13-05-2013
Geplaatst door: Jaap & Marieke

Trouwdag

Voor onze trouwdag hebben we 12 eenden gehuurd via duckville, zodat we met al onze daggasten een 'eendentocht' konden maken! Zie ook foto's bij t fotoalbum. Dibert en Hella nogmaals bedankt voor alles, het was super!! Groetjes vanuit New York, Jaap & Marieke

05-05-2013
Geplaatst door: B en B schenkerij Reggedal

Opening Duckville

Was gezellig op de opening, goed georganiseerd.

Dibert en Hella heel erg bedankt.

Groetjes Joke en Jan.

02-05-2013
Geplaatst door: Westerbeek

Met de familie een competitiearrangement gedaan. Heerlijk de hele middag door de prachtige omgeving gereden in de hoop de puzzeltocht te winnen. Deze gaat niet op tijd maar op aantal kilometers waardoor je echt geniet van de rit. Over provenciale wegen, dwars door de centra en over de hobbelige bos wegen. Op en top genieten!

29-03-2013
Geplaatst door: Marie-José

Geweldige tourtocht gemaakt door de Achterhoek. Heerlijk onthaasten met "Dolly". Lekker wegzakken in de comfortabele stoelen, een ronkende motor en tenminste weer een echt stuur in de hand! Het echte nostalgische rijden. Super! Dankjewel.

16-03-2013
Geplaatst door: Manuela

Geweldige dag

Wat hebben we genoten afgelopen zondag, we waren met 18 vrienden en 5 eendjes op stap. Geweldige ontvangst en wat een leuke puzzelrit was het, niet klakkeloos achter elkaar aan rijden, maar je eigen route bepalen, heel leuk! Het was koud, maar we kregen plaids mee en hebben zo gelachen dat we het absoluut niet koud hebben gehad. Kortom, een topdag. Nogmaals bedankt!

13-11-2012
Geplaatst door: Mulder

Hallo,
Wij hebben laatst een familiedag bij jullie gehad en dat was super! Iedereen vond het leuk, en zelfs ik (ik mag nog niet rijden) heb hard gelachen. De gebreken die de autootjes hebben is leuk om een keer te beleven. Helaas hadden wij wat minder mooi weer die dag, waardoor wij de ruitenwissers ook moesten gebruiken. De ruitenwissers moesten zo hard werken dat de zekeringen doorbranden, met als gevolg dat we op een gegeven moment geen elektriciteit meer in de auto hadden. Dat werd dus zelf de hand uit steken. Dat is ook leuk om een keertje te doen. We hadden een tussen stop bij een wijnproeferij en terwijl wij binnen zaten werd het autootje gerepareerd en konden we na de tijd weer verder rijden.
Ook al de pech onderweg hebben we hard gelachen en het werd snel weer verholpen.
Bedankt voor de leuke dag!

Groetjes de familie Mulder.

26-06-2012
Geplaatst door: Susanne

fijne middag

Hallo Dibert en Hella! Nog even een berichtje... Mijn ouders en ik hebben een heerlijke middag gehad rondrijdend in eend Dolly. Mijn vader heeft aan één stuk door genoten! Denk er met veel plezier aan terug. De route was schitterend... Thanx! Groetjes, Susanne Dolman

19-06-2012
Geplaatst door: Evelyn

leuke teammiddag

Hardstikke leuk, in de eend door Enschede, dakje open, mooi weer!
Super, dat jullie een dag van te voren nog bereid waren om 4 eendjes naar Enschede te brengen en weer op te halen.

Bedankt en groeten
Evelyn