gastenboek

157 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
15-09-2013
Geplaatst door: Henny Krijt

huur eend

Daar gingen we in twee lelijke eendjes
mooie ouwe bakkies, voor de hele dag
verbazing en spanning op onze gezichten
maar bovenal een lach

Om de beurt achter het stuur
tuffend over Twentse wegen
soms een druppeltje in de auto
ja, je kunt gerust zeggen het weer dat zat ons tegen

Maar lol dat we hebben gehad
oude verhalen kwamen boven
want wat je in zo'n eend niet lukt
wil je werkelijk niet geloven.

Aan de zon ontbrak het ons
we wilden een picknick in het bos
maar nu vandaag werd het
wind door je haren, gooi ze los.

06-09-2013
Geplaatst door: Hans Roessink

personeelsfeest

Wij hebben met ons personeel tijdens onze jaarlijkse feestdag 4 ducks gehuurd bij Dibert en Hella. Mooie frisse auto's waar je het dak van kunt weg klappen (wij hadden mooi weer). Iedereen die er in gereden heeft, was erg enthousiast vooral vanwege nostalgische gevoelens. Echt een aanrader en voor een schappelijke prijs.

Hans

01-09-2013
Geplaatst door: Kees en Ine

40 Jarig huwelijk

Als verrassing door onze zoons aan ons aangeboden ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest een rit met 3 eenden op zaterdag 17 aug. 2013.
Wij zijn namelijk destijds getrouwd in onze witte eend.
We hebben genoten van een prachtige route door Twente, het weer was geweldig en het dakje kon eraf.
Na even wennen kwam het eendrijdersgevoel weer helemaal boven drijven.
Met dank aan Duckville denken wij er met plezier aan terug.
Groeten,
Kees en Ine

25-08-2013
Geplaatst door: Angelique en Vincent

Glimlach op je gezicht

Aan het eind van de vakantie hebben we een weekend de blauwe eend gehuurd bij Duckville. Na drie weken Italie een aangename afsluiter. Het weer was prachtig voor een open rit.

Donderdagavond direct de meiden erin en naar het Rutbeek gereden voor een 1e picknick. De meiden zingend en dansend, staand achterin de rijdende auto. Hoe mooi is dan autorijden als je vijf bent.

De volgende dag de koelbox klaargemaakt voor een rit door Salland en Twente. De route ging van Enschede via het Twente Kanaal naar Eefde (de sluis), Deventer, pondje van Olst en Wijhe, Holterberg en weer terug. Een fantastische route langs veel water. Wij hebben daarbij vooral kleine weggetjes gereden. Daar is de eend op haar best. Schroom niet om af en toe te stoppen bij een van de vele cafeetjes of restaurantjes die je onderweg tegen komt.

Al direct merk je dat je met een eend overal welkom bent en dat niet alleen bij ons een glimlach op het gezicht komt. Overal wijzen mensen en hoor je "ooh kijk een eend". We hebben zelfs bij het tanken naast een Ferrari (zo'n rooie sportwagen) gestaan ,waarbij een omstander tegen ons zei " wat een leuke auto".

Zaterdag met z'n vijven naar de flamingo's in Zwilbrook. Dan ben je al bijna in Winterswijk en vooral bij Talamini. De roze vogels zijn mooi ,maar een ijscoupe van een halve meter hoog vinden meiden (5 en 7 jaar) altijd nog bijzonderder.

We hebben een erg leuk weekend gehad. Wij de hele dag lachen en vriendelijke blikken van iedereen. Echt een aanrader voor ontstressen! Dibert en Hella, dank je wel voor jullie initiatief en het mogelijk maken van plezier en dromen.

04-07-2013
Geplaatst door: Herbert en Ester

30 juni Fam. dag in eendjes

Zondag 30 juni hebben wij met 9 eendjes door Twente gescheurd. Het was erg gaaf.
Veel aandacht voor de eendjes onderweg. Mensen stopten en zwaaiden naar ons.
Echt een leuk uitje voor jong en oud.

04-07-2013
Geplaatst door: 't Timpke

Personeelsdag

Op 29 juni hebben wij het personeelsuitje gehad. Met 15 mensen en 4 eenden hebben wij met het dak open naar hartelust kunnen waggelen over de overijsselsen gelderse wegen. De fotopuzzeltocht was fantastisch. De lunch op wijnboerderij De Scheperskamp was uitgebreid en lekker. De fles wijn die de bobchauffeurs beloofd werden houden we nog tegoed....
Een leuke dag en voor herhaling vatbaar.

04-07-2013
Geplaatst door: Thijmen

scheuren met de familie

afgelopen zondag hebben wij met de hele familie 9 eendjes gehuurd en het was enorm genieten! voor mij de eerste keer dat ik in een eend reed, wat wel even wennen was! maar met een mooie route door Twente was het een absolute aanrader voor iedereen die met zijn familie een leuke dag wilt hebben!

02-07-2013
Geplaatst door: Anita Willemink

Vriendendag met de eendjes op 23 juni 2013

Op 23 juni hebben wij met onze vriendengroep "De Zwerver" een geweldige dag gehad met jullie eendjes. Na een heerlijk kopje koffie en cake begonnen we met 26 personen en 7 lelijke eenden aan de goed in elkaar gezette puzzelrit. In het begin was het wat onwennig met een versnellingspook in het dashbord en de versnellingen op een andere plek dan je gewoonlijk gewend bent, maar als snel raakten we vertrouwd met de eendjes. Tussen de buien door hebben we heerlijk gezamenlijk gepicknicked op een parkeerplaats waar we ook een groepsfoto gemaakt hebben. Na de tocht hebben we met een drankje weer heerlijk bij jullie in de zon achter het huis gezeten. Het was al met al een geslaagde middag en wij willen dit uitje dan ook zeker aanbevelen. Wij wensen jullie daarom voor de toekomst nog heel veel succes met Duckville. Groeten, van de vriendengroep "De Zwerver" uit Bathmen.

12-06-2013
Geplaatst door: Bert en Wilma Beuzenberg

Dolly

Hoi Hella en Diebert,
Afgelopen zondag hebben we met Dolly, een van jullie eendjes, een geweldige tocht gemaakt! Het was even wennen met wegrijden en schakelen (er stond al een klein rijtje auto's te wachten op ons haha). Het weer zat ons ook nog eens mee, dus we hebben heerlijk in het zonnetje kunnen picknicken in de tuin van kasteel Verwolde. Helemaal top. We zaten beiden met een brede grijns van plezier in die cabrio . De routebeschrijving was perfect. Bedankt!! Groetjes van Bert en Wilma.

12-06-2013
Geplaatst door: Kegelclub 't Wapen van Borculo

uitje kegelclub

Hallo Hella en Dibet,
Bedankt voor jullie spontane gastvrijheid en goede verzorging. Het was een schitterende middag, ondanks het mindere weer. De eendjes hebben indruk gemaakt op onze groep, ze rijden nog perfect. Er wordt nog steeds met plezier over gepraat. Het is een aanrader voor groepen.