gastenboek

161 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
07-04-2014
Geplaatst door: Rianne en Ard

In ons Eentje op pad vandaag

Hallo,
Jullie Eentje heeft ons vandaag veel plezier gedaan, we vonden het gezellig bij jullie en de auto was TIP TOP voor elkaar. (hoop nog steeds) We hebben jullie vanavond via facebook bij diverse mensen onder de aandacht gebracht. groetjes.

01-01-2014
Geplaatst door: Harry en Moniek

Leukste dag van 2013

Terugkijkend bedachten we ons dat het dagje uit met de eend op de heerlijkste zomerdag van 2013 by far de beste dag was van het afgelopen jaar; leuke route, perfect functionerend eendje, wat wil n mens nog meer?!!!!

23-10-2013
Geplaatst door: Razende reporter

Kunstmoment

Kwek, kwek, toet, toet! Vanmiddag heb ik rond getoerd in een ‘Lelijk Eendje’ van Duckville. Nou ja, lelijk, ik vond dat wij best een chique exemplaar hebben meegekregen. Bordeaux rood met zwart, met gordels op de achterbank dus de kinderen konden ook mee. Duckville heeft een mooie route door het buitengebied van Diepenheim uitgezet langs alle kunstlocaties. Je kunt natuurlijk ook gewoon met je eigen auto of op de fiets gaan, maar dat is 10 keer minder leuk. Het rijden in een Eendje is een ervaring op zich. Het is veel sfeervoller dan met je eigen auto. Iedereen zwaait naar je en de eigenaren van sommige kunstlocaties komen zelfs vol enthousiasme met hun fototoestel naar buiten gerend. We hadden er heerlijk zonnig weer bij, dus kon het dak open, dat maakt de ervaring helemaal compleet. We hebben een heerlijke middag gehad. Er was zoveel mooie, indrukwekkende of aparte kunst te zien onderweg, dat we helaas niet de hele route hebben kunnen rijden. De locaties die ik gemist heb ga ik van de week zeker even bekijken want ze zijn stuk voor stuk de moeite waard.
Als het even kan neem ik de kinderen dan weer mee, ze zijn nog maar 2 en 4 jaar, maar het is geweldig hoe zij kunst zien.

19-09-2013
Geplaatst door: Martin Keemers

Leuke dag

Wat een leuke activiteit, vooral ook leuk omdat niemand ooit in een eendje gereden heeft. Alle vriendjes en vriendinnetjes met een goed humeur op pad in een leuke eend. Leuk uitgezette Fotopuzzeltocht die gezellig onderbroken werd met een paar borreltjes voor de mensen die al gereden hadden bij Cafe Spoolder te Bentelo.
Misschien een tip om ook een route te hebben in het mooie Gelderse, aangezien ons deze wegen te bekend waren.
Voor de rest alleen maar complimenten aan Dibert en Hella.

Groeten oet de Hoeve

15-09-2013
Geplaatst door: Henny Krijt

huur eend

Daar gingen we in twee lelijke eendjes
mooie ouwe bakkies, voor de hele dag
verbazing en spanning op onze gezichten
maar bovenal een lach

Om de beurt achter het stuur
tuffend over Twentse wegen
soms een druppeltje in de auto
ja, je kunt gerust zeggen het weer dat zat ons tegen

Maar lol dat we hebben gehad
oude verhalen kwamen boven
want wat je in zo'n eend niet lukt
wil je werkelijk niet geloven.

Aan de zon ontbrak het ons
we wilden een picknick in het bos
maar nu vandaag werd het
wind door je haren, gooi ze los.

06-09-2013
Geplaatst door: Hans Roessink

personeelsfeest

Wij hebben met ons personeel tijdens onze jaarlijkse feestdag 4 ducks gehuurd bij Dibert en Hella. Mooie frisse auto's waar je het dak van kunt weg klappen (wij hadden mooi weer). Iedereen die er in gereden heeft, was erg enthousiast vooral vanwege nostalgische gevoelens. Echt een aanrader en voor een schappelijke prijs.

Hans

01-09-2013
Geplaatst door: Kees en Ine

40 Jarig huwelijk

Als verrassing door onze zoons aan ons aangeboden ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest een rit met 3 eenden op zaterdag 17 aug. 2013.
Wij zijn namelijk destijds getrouwd in onze witte eend.
We hebben genoten van een prachtige route door Twente, het weer was geweldig en het dakje kon eraf.
Na even wennen kwam het eendrijdersgevoel weer helemaal boven drijven.
Met dank aan Duckville denken wij er met plezier aan terug.
Groeten,
Kees en Ine

25-08-2013
Geplaatst door: Angelique en Vincent

Glimlach op je gezicht

Aan het eind van de vakantie hebben we een weekend de blauwe eend gehuurd bij Duckville. Na drie weken Italie een aangename afsluiter. Het weer was prachtig voor een open rit.

Donderdagavond direct de meiden erin en naar het Rutbeek gereden voor een 1e picknick. De meiden zingend en dansend, staand achterin de rijdende auto. Hoe mooi is dan autorijden als je vijf bent.

De volgende dag de koelbox klaargemaakt voor een rit door Salland en Twente. De route ging van Enschede via het Twente Kanaal naar Eefde (de sluis), Deventer, pondje van Olst en Wijhe, Holterberg en weer terug. Een fantastische route langs veel water. Wij hebben daarbij vooral kleine weggetjes gereden. Daar is de eend op haar best. Schroom niet om af en toe te stoppen bij een van de vele cafeetjes of restaurantjes die je onderweg tegen komt.

Al direct merk je dat je met een eend overal welkom bent en dat niet alleen bij ons een glimlach op het gezicht komt. Overal wijzen mensen en hoor je "ooh kijk een eend". We hebben zelfs bij het tanken naast een Ferrari (zo'n rooie sportwagen) gestaan ,waarbij een omstander tegen ons zei " wat een leuke auto".

Zaterdag met z'n vijven naar de flamingo's in Zwilbrook. Dan ben je al bijna in Winterswijk en vooral bij Talamini. De roze vogels zijn mooi ,maar een ijscoupe van een halve meter hoog vinden meiden (5 en 7 jaar) altijd nog bijzonderder.

We hebben een erg leuk weekend gehad. Wij de hele dag lachen en vriendelijke blikken van iedereen. Echt een aanrader voor ontstressen! Dibert en Hella, dank je wel voor jullie initiatief en het mogelijk maken van plezier en dromen.

04-07-2013
Geplaatst door: Herbert en Ester

30 juni Fam. dag in eendjes

Zondag 30 juni hebben wij met 9 eendjes door Twente gescheurd. Het was erg gaaf.
Veel aandacht voor de eendjes onderweg. Mensen stopten en zwaaiden naar ons.
Echt een leuk uitje voor jong en oud.

04-07-2013
Geplaatst door: 't Timpke

Personeelsdag

Op 29 juni hebben wij het personeelsuitje gehad. Met 15 mensen en 4 eenden hebben wij met het dak open naar hartelust kunnen waggelen over de overijsselsen gelderse wegen. De fotopuzzeltocht was fantastisch. De lunch op wijnboerderij De Scheperskamp was uitgebreid en lekker. De fles wijn die de bobchauffeurs beloofd werden houden we nog tegoed....
Een leuke dag en voor herhaling vatbaar.