gastenboek

161 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
04-07-2013
Geplaatst door: Thijmen

scheuren met de familie

afgelopen zondag hebben wij met de hele familie 9 eendjes gehuurd en het was enorm genieten! voor mij de eerste keer dat ik in een eend reed, wat wel even wennen was! maar met een mooie route door Twente was het een absolute aanrader voor iedereen die met zijn familie een leuke dag wilt hebben!

02-07-2013
Geplaatst door: Anita Willemink

Vriendendag met de eendjes op 23 juni 2013

Op 23 juni hebben wij met onze vriendengroep "De Zwerver" een geweldige dag gehad met jullie eendjes. Na een heerlijk kopje koffie en cake begonnen we met 26 personen en 7 lelijke eenden aan de goed in elkaar gezette puzzelrit. In het begin was het wat onwennig met een versnellingspook in het dashbord en de versnellingen op een andere plek dan je gewoonlijk gewend bent, maar als snel raakten we vertrouwd met de eendjes. Tussen de buien door hebben we heerlijk gezamenlijk gepicknicked op een parkeerplaats waar we ook een groepsfoto gemaakt hebben. Na de tocht hebben we met een drankje weer heerlijk bij jullie in de zon achter het huis gezeten. Het was al met al een geslaagde middag en wij willen dit uitje dan ook zeker aanbevelen. Wij wensen jullie daarom voor de toekomst nog heel veel succes met Duckville. Groeten, van de vriendengroep "De Zwerver" uit Bathmen.

12-06-2013
Geplaatst door: Bert en Wilma Beuzenberg

Dolly

Hoi Hella en Diebert,
Afgelopen zondag hebben we met Dolly, een van jullie eendjes, een geweldige tocht gemaakt! Het was even wennen met wegrijden en schakelen (er stond al een klein rijtje auto's te wachten op ons haha). Het weer zat ons ook nog eens mee, dus we hebben heerlijk in het zonnetje kunnen picknicken in de tuin van kasteel Verwolde. Helemaal top. We zaten beiden met een brede grijns van plezier in die cabrio . De routebeschrijving was perfect. Bedankt!! Groetjes van Bert en Wilma.

12-06-2013
Geplaatst door: Kegelclub 't Wapen van Borculo

uitje kegelclub

Hallo Hella en Dibet,
Bedankt voor jullie spontane gastvrijheid en goede verzorging. Het was een schitterende middag, ondanks het mindere weer. De eendjes hebben indruk gemaakt op onze groep, ze rijden nog perfect. Er wordt nog steeds met plezier over gepraat. Het is een aanrader voor groepen.

03-06-2013
Geplaatst door: Nicole

Op pad met Dolly en 4 stadsmeiden... als dat maar goed gaat...

Ter gelegeheid van de 50ste verjaardag van 1 van de stadse meiden trokken wij met Dolly door het Twentse landschap en langs de brocantenwinkeltjes.
Eerst wat onwennig, excuses aan alle weggebruikers die wij onderweg tegen zijn gekomen , niet gewend aan het nostalgische rijden, maar later genietend van al het fraais wat wij onderweg tegenkwamen en natuurlijk van Dolly zelf!.

Een geweldig leuke dag, een echte aanrader! Alles prima geregeld en zelfs met de extra routebeschrijving van Hella lukte het ons om op de terugweg te verdwalen, tsja rijden zonder tomtom he...

22-05-2013
Geplaatst door: Michiel

Voor ons huwelijk kregen wij een dagje rijden in een 2CV cadeau. En het was een geweldig cadeau! Het weer wilde niet echt meewerken maar het eendje maakte alles goed. We hebben een leuke dag in de Achterhoek gehad. Het was goed geregeld en we hebben een mooie (wijn)route door het mooie landschap gereden. Echt een aanrader!

14-05-2013
Geplaatst door: Tjitske

Familiedag

Op een mooie zondag eind april door Twente en de Achterhoek "gesjeesd" met mijn eerste auto. Ook nog de goede kleur, wat wil je nog meer. Ook de rest van de familie genoot van het geschommel en na de leuke wijnproeverij werd het alleen maar leuker.
Een geslaagde combinatie van Nederlandse natuur en Franse cultuur.

13-05-2013
Geplaatst door: Jaap & Marieke

Trouwdag

Voor onze trouwdag hebben we 12 eenden gehuurd via duckville, zodat we met al onze daggasten een 'eendentocht' konden maken! Zie ook foto's bij t fotoalbum. Dibert en Hella nogmaals bedankt voor alles, het was super!! Groetjes vanuit New York, Jaap & Marieke

05-05-2013
Geplaatst door: B en B schenkerij Reggedal

Opening Duckville

Was gezellig op de opening, goed georganiseerd.

Dibert en Hella heel erg bedankt.

Groetjes Joke en Jan.

02-05-2013
Geplaatst door: Westerbeek

Met de familie een competitiearrangement gedaan. Heerlijk de hele middag door de prachtige omgeving gereden in de hoop de puzzeltocht te winnen. Deze gaat niet op tijd maar op aantal kilometers waardoor je echt geniet van de rit. Over provenciale wegen, dwars door de centra en over de hobbelige bos wegen. Op en top genieten!