gastenboek

159 berichten, 16 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
18-05-2016
Geplaatst door: Anneloes

Eendentocht

Wij, oud-eendrijders hebben op eerste Pinksterdag een geweldige rit gemaakt met mooie eendjes door het prachtige Twentse landschap. Onze eendenharten gingen open! Bijzonder was dat Max Verstappen zijn Formule 1 grandprix won. Een groter contrast kon er niet zijn. Alhoewel, ook dat vonden we geweldig!!!

13-04-2016
Geplaatst door: "met je mate" bergharen

competitiearrangement

Geweldig weer en nog meer genoten van het rijden in een eendje! Met 16 vrienden( mate) 4 eendjes gehuurd en rondgetuft rond Diepenheim. Onderweg zoeken naar fotos en de minste kilometers maken.Lunchen bij spoolder waar ze erg lekker uitsmijters hebben.
Bedankt voor jullie gastvrijheid!!!

14-03-2016
Geplaatst door: Janinka Bos

Afgelopen zaterdag met ons gezin 2 eendjes gehuurd bij Duckville. Alles was top geregeld! Superleuke route meegekregen. We hebben een topdag gehad! Bedankt Duckville! We zouden jullie aan iedereen aanraden escaperoom in Diepenheim is ook zeker een aanrader!

28-10-2015
Geplaatst door: Daniëlle van Twist

verjaardag

Afgelopen zaterdag hebben wij een heerlijke ochtend gehad met de eendjes van Duckville.
Dit alles ter ere van de 60 ste verjaardag van mijn vader. Wat heeft hij genoten! Hij vond het pure nostalgie aangezien hij in de jaren 70 zelf ook eend heeft gereden.
We kregen een mooie route mee die ons bracht bij de Twentse boerin voor een heerlijke lunch tussen de koeien.
Dit alles is trouwens ook goed te doen met kinderen, vooral het toeteren en het eten bij de koeien vonden ze leuk. Op de route waren ook verschillende plekken om even te stoppen voor een kleine pauze.
Al met een aanrader, super bedankt voor jullie gastvrijheid en voor het mogelijk maken van de deze dag.

Groet Daniëlle

26-10-2015
Geplaatst door: Theo Bimbergen

foto puzzeltocht

Gisteren alweer een week geleden hebben we met onze vriendengroep 12 in getal de fotopuzzeltocht gereden. We willen jullie graag nog bedanken voor de geweldige service, ontvangst de gezellige praat en de goed geregelde puzzeltocht. en ook bedankt voor de lunch tip. De kolenbrander zeer goede service vooraf en een gewoonweg heerlijke lunch.
Dibert en Hilde bedankt. Duckville was een super dagje

16-10-2015
Geplaatst door: Ans Schothuis

Gisteren ontzettend genoten van een rondrit in een EEND. Aangezien ik nooit eerder in een eend heb gereden, ben ik nu een ervaring rijker. De gastvrijheid bij Duckville, de route, de natuur en de gezelligheid samen met de collega's hebben deze teamactiviteit ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze collega tot een bijzondere belevenis gemaakt.

16-10-2015
Geplaatst door: Hennie Baan

duck tocht

De ochtend was aangepast aan de wensen een mogelijkheden die we voor ons team hadden. Dat heeft de mogelijk gemaakt om met 21 mensen en 6 "lelijke eendjes" de omgeving van Diepenheim te verkennen.
Heel veel nostalgie, en wat een rijplezier heb ik aan deze toch beleefd. Een geweldige ochtend, blijft in je geheugen gegrift staan.
De stop op het rustpunt, om elkaar tijdens de toch nog te spreken en belevenissen uit te wisselen, waren waardevol.
De ontvangst en service van Duckville waren prima.
Nog een keer???? Ik zou het met veel plezier doen.

14-10-2015
Geplaatst door: rene logtenberg

ducktoer

zondag 11 oktober met 16 mensen in 4 'eendjes' gereden. fantastische dag,fijne rijbeleving zo'n eend !kastelentocht gedaan,erg leuk,mooie omgeving.
service van duckville is erg goed,gezellig en gemoedelijk ! zeker een aanrader !
groet, rene logtenberg uit enschede

11-10-2015
Geplaatst door: Yvonne

Ons jaarlijkse vriendenweekend was dit keer dicht bij huis. We sliepen in B&B De Ziel in Diepenheim. Op zaterdagmorgen om 10.00 uur werden hier onze twee gehuurde eenden gebracht door Dilbert en Hella. Prima service! We kregen een route mee en om de beurt hebben we een stukje gereden. De route ging langs verschillende bezienswaardigheden en onderweg gelegenheid genoeg om even te pauzeren en even rond te kijken en te genieten van de prachtige natuur. Het weer was top, kapje kon open. Alhoewel.. toen het tijd was voor de dames om te rijden en de heren naar de achterbank verhuisden, bleek het toch kouder te zijn geworden!
Rond 14.30 u. waren we in Groenlo bij de wijnboer. We hadden een wijnproefarrangement geboekt tesamen met de eendjes.
Dit was ook mede dankzij het mooie weer, een groot succes.
Op ons gemakje weer naar Diepenheim gereden en de eendje weer afgeleverd in het dorp. Het was een erg leuke uitje waar we nog veel over napraten.
Bedankt!

30-09-2015
Geplaatst door: Henk-Jan Bouwhuis

Jaarlijks brandweerfeest post Gorssel

Dit jaar zijn we begonnen met een zogenoemde "Duckrally" met 7 eendjes. Hierbij waren Dibert en Hella heel flexibel. We hebben de eendjes opgehaald en in ons verzorgingsgebied en aangrenzende gebieden een rally uitgezet. Een geslaagd feest. Dibert en Hella bedankt.