gastenboek

163 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
19-06-2016
Geplaatst door: Familie IJspeerd

Eendje gehuurd voor vaderdag 19 juni 2016

Vandaag een fantastische surprise dag gehad met eend Dolly. We werden super gastvrij ontvangen vanmorgen met koffie en thee. We hebben ons eigen eendje zelf kunnen kiezen vlak voor ons avontuur. Het was voor ons fijne 2CV herinneringen ophalen van vroeger. We hebben de mooie kastelen route gereden. De route beschrijving was top. Bedankt voor de goede eend en de fijne dag. Fam. IJspeerd uit Oldenzaal.
Voor iedereen die twijfelt .. gewoon doen!!

14-06-2016
Geplaatst door: Kristel

Vriendendag 2016

Zondag 12 juni konden wij last minute gelukkig nog terecht bij Duckville. We zijn heel gastvrij ontvangen en het was top geregeld! En wat is er leuker dan met een stel eendjes rondtouren door het Twentse landschap? We hebben een superleuke dag gehad!

07-06-2016
Geplaatst door: Bart

Super familiedag!

Zondag 5 juni met 4 eendjes (strak in de lak!) voor onze familiedag (14 man) de fotopuzzeltocht gereden. Hartelijke ontvangst, top georganiseerd, volop zon. Een belevenis om met open dak en wind in je haren de prachtige omgeving van Diepenheim te verkennen. Dank aan Duckville voor deze dynamische ervaringen.

05-06-2016
Geplaatst door: Cindy

Super georganiseerd!

Wij hebben afgelopen zaterdag met onze vriendengroep met 3 eendjes een foto-competitie gedaan. Dit was super leuk! Erg gastvrij ontvangen!

18-05-2016
Geplaatst door: Anneloes

Eendentocht

Wij, oud-eendrijders hebben op eerste Pinksterdag een geweldige rit gemaakt met mooie eendjes door het prachtige Twentse landschap. Onze eendenharten gingen open! Bijzonder was dat Max Verstappen zijn Formule 1 grandprix won. Een groter contrast kon er niet zijn. Alhoewel, ook dat vonden we geweldig!!!

13-04-2016
Geplaatst door: "met je mate" bergharen

competitiearrangement

Geweldig weer en nog meer genoten van het rijden in een eendje! Met 16 vrienden( mate) 4 eendjes gehuurd en rondgetuft rond Diepenheim. Onderweg zoeken naar fotos en de minste kilometers maken.Lunchen bij spoolder waar ze erg lekker uitsmijters hebben.
Bedankt voor jullie gastvrijheid!!!

14-03-2016
Geplaatst door: Janinka Bos

Afgelopen zaterdag met ons gezin 2 eendjes gehuurd bij Duckville. Alles was top geregeld! Superleuke route meegekregen. We hebben een topdag gehad! Bedankt Duckville! We zouden jullie aan iedereen aanraden escaperoom in Diepenheim is ook zeker een aanrader!

28-10-2015
Geplaatst door: Daniëlle van Twist

verjaardag

Afgelopen zaterdag hebben wij een heerlijke ochtend gehad met de eendjes van Duckville.
Dit alles ter ere van de 60 ste verjaardag van mijn vader. Wat heeft hij genoten! Hij vond het pure nostalgie aangezien hij in de jaren 70 zelf ook eend heeft gereden.
We kregen een mooie route mee die ons bracht bij de Twentse boerin voor een heerlijke lunch tussen de koeien.
Dit alles is trouwens ook goed te doen met kinderen, vooral het toeteren en het eten bij de koeien vonden ze leuk. Op de route waren ook verschillende plekken om even te stoppen voor een kleine pauze.
Al met een aanrader, super bedankt voor jullie gastvrijheid en voor het mogelijk maken van de deze dag.

Groet Daniëlle

26-10-2015
Geplaatst door: Theo Bimbergen

foto puzzeltocht

Gisteren alweer een week geleden hebben we met onze vriendengroep 12 in getal de fotopuzzeltocht gereden. We willen jullie graag nog bedanken voor de geweldige service, ontvangst de gezellige praat en de goed geregelde puzzeltocht. en ook bedankt voor de lunch tip. De kolenbrander zeer goede service vooraf en een gewoonweg heerlijke lunch.
Dibert en Hilde bedankt. Duckville was een super dagje

16-10-2015
Geplaatst door: Ans Schothuis

Gisteren ontzettend genoten van een rondrit in een EEND. Aangezien ik nooit eerder in een eend heb gereden, ben ik nu een ervaring rijker. De gastvrijheid bij Duckville, de route, de natuur en de gezelligheid samen met de collega's hebben deze teamactiviteit ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze collega tot een bijzondere belevenis gemaakt.