gastenboek

160 berichten, 16 pagina's 
«  » 
08-09-2019
Geplaatst door: Petra van Dijk

Super leuke dag

Wij hebben met onze vriendengroep een fantastische dag gehad! Het thema van ons vriendenweekend was Frankrijk en een tocht met eendjes mocht natuurlijk niet ontbreken.
Ons geboekte arrangement kon door omstandigheden niet doorgaan maar Hella en Dibert hebben ons een prima alternatief geboden.Chapeau

04-09-2019
Geplaatst door: Andrea en Wim

Een belevenis met twee eendjes!

We hebben een superleuke dag gehad zondag in ‘onze’ twee eendjes. Het was een geweldige verrassing voor onze kinderen en het weer werkte perfect mee.
En wat een leuke route! Prachtig landschap en rustige wegen.
En onderweg lekker picknicken.
Kortom….we hebben erg genoten!!

Dank jullie wel voor de gastvrijheid.
Als we weer eens in de buurt zijn gaan we dit zeker herhalen.

01-08-2019
Geplaatst door: Lianne

Geslaagde dag!

Een erg leuke dag gehad samen met de familie. Voor oma haar 80e verjaardag drie Eendjes gehuurd en de kastelenroute gereden. De lunch was perfect geregeld en we hebben er allemaal ontzettend van genoten!

30-07-2019
Geplaatst door: Johan Ostrum

Dagje rijden met een eend

Hele leuke gezellige ontvangst en de eend stond al helemaal klaar met het dak geheel open. We hebben een geweldig leuke dag met de eend beleefd. Ook het terug brengen was zeer goed geregeld. Echt top.

16-06-2019
Geplaatst door: Jan Duursema

Competitie-arrangement

We hebben met onze eigen eend en twee exemplaren van Duckville een fantastische dag gehad. Het competitie-arrangement is origineel vorm gegeven en laat een mooi stuk van Overijssel zien. De ontvangst en het naborrelen was prima verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

07-06-2019
Geplaatst door: Willy

Dagje eend rijden

Wij, 4 vrouwen, hebben een dagje door Twente gereden met eend Dolly, het was een hele leuke belevenis. Leuke weggetjes, veel bekijks, vooral als we op een terrasje zaten. De lunch was heel goed en meer dan genoeg.
Zeker om nog eens een keer te doen. Vriendelijke mensen van Duckville!!

27-05-2019
Geplaatst door: Fons en Annet

Afgelopen weekend een ontzettend leuke familiedag gehad waarop we met 8 eendjes door de omgeving toerden! We werden gastvrij onthaald en kregen duidelijke uitleg over de eendjes.
Vervolgens hebben we een stuk van de kastelenroute gereden, onderweg gepicknickt, en nog thee gedronken in de theeschenkerij naast huis Verwolde, in een prachtige tuin, echt een aanrader.
Wat een lol hebben we gehad!!
We raden iedereen deze verhuurders en de mooie omgeving aan en hopen nog eens terug te komen!

16-04-2019
Geplaatst door: De Halve Zole (Aerdt)

Competitie-arrangement

Afgelopen vrijdag hebben wij met onze vriendengroep bestaande uit 22 personen in 6 eendjes het competitie-arrangement gedaan. Ontzettend gastvrij ontvangen, een duidelijke uitleg gekregen over de eendjes en het arrangement. Daarna 4 uur lang heerlijk rondgereden en nog even een tussenstop gemaakt voor een drankje. Bij terugkomst stonden de nootjes en drankjes al op tafel. Dibert & Hella, bedankt voor jullie gastvrijheid en deze superleuke dag!!

18-02-2019
Geplaatst door: Henk en Jenny Bert en Trijnie

alle eendjes

super dag gehad in de matzwarte eend.
Mooie route en super weer (en dat in febr.)
een echte aanrader.

30-11-2018
Geplaatst door: Vriendenclub uit Friesland

Prachtige middag gehad. Competitie arrangement gedaan en met een geweldige Trofeend teruggegaan naar Friesland.

Oant sjen!