gastenboek

162 berichten, 17 pagina's 
» 
24-05-2024
Geplaatst door: Stefan

Originele teambuilding activiteit!

Er is geen woord van gelogen, de omgeving is prachtig en het rijden in de eendjes toverde bij iedereen een grote glimlach op de gezichten. Dibert en Hella, bedankt voor het warme ontvangst, jullie gastvrijheid en vindingrijkheid voor het uitzetten van de puzzeltocht natuurlijk . We hebben er met elkaar ontzettend van genoten!

24-04-2024
Geplaatst door: Miriam

teamuitje

het organiseren van een teamuitje voor circa 25 man is niet heel makkelijk al die verschillende meningen. Toch hebben wij als team dankzij Duckville een heel gezellig teamuitje gehad. Goede communicatie en meedekend. Bedankt!

16-04-2024
Geplaatst door: Thom

Vrijgezellendag

Voor een vrijgezellendag hebben we zelf een puzzeltochtje uitgezet. als vervoer hebben we een aantal eendjes gehuurd. Wat een leuke ervaring om eens met zo'n eendje rond te rijden. het was lekker weer dus het dakje eraf en proberen de grote wegen zoveel mogelijk te vermijden.

Dank voor jullie bijdrage aan de mooie dag!

18-03-2024
Geplaatst door: Christiaan

zaterdag 16 maart 2024

Als onderdeel van ons familie weekend hebben we zaterdag met de eendjes gereden: fantastisch!! prachtige omgeving, leuke puzzeltocht, enorm gelachen. Een super ervaring.

31-10-2023
Geplaatst door: Gert Kremer

Reünie Ommer Friends

Op zaterdag 28 oktober hebben wij weer onze jaarlijkse reünie gehad met onze vriendenclub van vroeger. Wij zijn met 14 man in 4 Eenden op pad geweest in de Achterhoek om de omgeving te verkennen en de puzzel op te lossen. Het was prachtig herfstweer en we hebben genoten van de mooie omgeving. Alleen al het rijden in de Eend met 4 man tovert een glimlach op de gezichten. Top geregeld, we hebben een geweldige middag gehad!
Gert Kremer.

18-09-2023
Geplaatst door: C.J.Wolffensperger

Prachtige dag gehad!

Zondag 17 september hebben we met een groep van 30 personen 8 Eendjes gehuurd.
Wat was dat prachtig!
Onderweg heerlijk genoten van de goed gevulde picknickmanden.
We hebben een superdag gehad!
Heel erg bedankt!!!!!

17-09-2023
Geplaatst door: Fam Bouwhuis

Heerlijke dag

Zaterdag 16 september onder heerlijke weersomstandigheden, het dakje kon opgerold worden, met drie lelijke (hoezo lelijke?) eenden op pad geweest.
Lekker touren, picknicken onderweg, rondje boerengolf en een heerlijk ijsje van de ijsboerderij.
Heerlijke dag. ERg genoten

28-08-2023
Geplaatst door: Paul en Henriëtte Wegdam

We hebben zaterdag 26 augustus onze familie verrast met een tocht (competitiearrangement) met de eenden. Er waren maar een paar die ooit in een eend hadden gezeten, laat staan gereden. Dat maakte het nog mooier. Alles was op en top verzorgd. We zullen het anderen zeker aanbevelen. Hartelijk dank voor de geslaagde middag

18-08-2023
Geplaatst door: Matthijs van de Mheen

Voor de tweede keer Eendje rijden!

Na 4 maanden hadden we weer zoveel zin om met een Eendje te rijden dat we weer zijn gegaan! Met een zonnetje en een open dak heerlijk gereden door de mooie omgeving! We komen snel voor een volgende keer!

11-07-2023
Geplaatst door: Drenth

Personeelsfeest

Leuke dag gehad. Zeer gastvrij ontvangen door Dibert & Hella.

Mooie ervaring om met de Eendjes door het twents landschap te rijden.

Aanrader!