gastenboek

160 berichten, 16 pagina's 
«  » 
10-05-2022
Geplaatst door: Natasja Blekkink

Verjaardagskado

Mijn wederhelft verrast met een onvergetelijke middag toeren met ons gezin in 2 eendjes??. We werden ontvangen met koffie en thee☕️? in een super mooie Citroën garage, overal waar je keek stond wel iets van Citroën en de ' lelijke' eend. Ter afsluiting hebben we heerlijk gegeten bij Restaurant Irma's ???een eindje verderop in de straat. We hebben alle 5 genoten van dit avontuur. Bedankt Duckville?

22-04-2022
Geplaatst door: Ezra

Kastelenarrangement

Na een hele vriendelijke en gezellige ontvangst hebben wij gebruik gemaakt van het kastelenarrangement. Dit is echt een aanrader, een hele mooie route, heerlijke lunch en bevlogen gidsen die een rondleiding geven door huis Verwolde.

17-04-2022
Geplaatst door: Jennie

Eendje

Erg leuke middag gehad met vriendinnen, inmiddels ons 55 jarig jubileum als vriendinnen al achter de rug, mede door onze leeftijd konden we omgaan met het eendje? dank voor de prettige ontvangst, de meegekregen routebeschrijving en het vertrouwen dat jullie eendje t wel zou overleven met ons. Ga jullie promoten bij m’n collega’s, wie weet kom ik zelf ook weer mee, was super!

07-10-2021
Geplaatst door: Henk Wubs

Bedrijfsuitje

Heel hartelijk dank voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.
Jullie hartelijkheid heeft ons positief verrast en de tocht was echt grandioos. Ook het eten en de setting ervan was helemaal prima!!!
We kregen van alle collega's en hun partners complimenten over deze dag....

08-08-2021
Geplaatst door: Michel Adang

30-jarig huwelijksuitje

Hallo Hella en Dibert, we willen jullie bedanken voor een fantastisch verzorgde dag. Het weer zat mee. Iedereen had het naar de zin. En de lunch was overvloedig. Het landschap wonderschoon. De Achterhoek is mooi, maar Twente nog mooier. Een gedenkwaardige 30-jarig huwelijksuitje wat we ons over 30 jaar nog zullen herinneren.

26-07-2021
Geplaatst door: Rogier Lecluse

Touren door Twente en de Achterhoek

Genoten van een tour door Twente en de Achterhoek. Incl bezoek aan de wijngaard. Als een Eendje in Frankrijk.

21-07-2021
Geplaatst door: Hans

Dagtour Twente

Hartelijk dank voor leuke ontvangst en gezellige route met mooie eend
Dagje genieten met goede eend
Echte aanrader

22-06-2021
Geplaatst door: Marjan

Afgelopen weekend met familie 3 eendjes gehuurd. Prachtige rit gemaakt, gepicknickt. Superleuke tocht.
Voor herhaling vatbaar. Prima geregeld.

31-05-2021
Geplaatst door: Buurtjes Kamoen

Buurt uitje

Afgelopen zondag met 10 buurtjes 5 eenden gehuurd. Heerlijk open kunnen rijden wat een leuke ervaring is dat. Gezellig getoerd in een mooie omgeving en onderweg een hapje en een drankje genuttigd. Top dag. Bedankt voor jullie mooie eenden en gastvrijheid

11-10-2020
Geplaatst door: Jan & Femmie

jaarlijks uitstapje met de buren

Het was meer dan 40 jaar geleden dat ik achter het stuur van een 2cv6 special zat. Maar wat was het een plezier om met een eend van Duckville op pad te gaan. De instructie hoefde niet lang te zijn, het was veel "oh ja" en "dat was ook zo". Met route en picknickmand door de omgeving van Diepenheim, door de goede zorgen van Dibert en Hella werd het een dag waar we nu nog met veel plezier op terug kijken.