gastenboek

158 berichten, 16 pagina's 
«  » 
11-08-2020
Geplaatst door: Imkje terpstra

Prachtdagen

Van mij ook zeker een zeer lovend bericht over ons 2 dagen met de eend gereden te hebben!!!
Gezellige mensen allemaal ontmoet.
Prachtige route en mooie plekjes worden aangegeven om wat te nuttigen.
Heerlijke ontzettend goed gevulde heerlijke picknickmand onderweg opgehaald en in kasteeltuin opgegeten.
Echt een aanrader voor iedereen.
Zegt het voort, zegt het voort.
Groetjes imkje en ro

08-08-2020
Geplaatst door: Edwin

Cadeautje

De grote wens van Daniëe was rijden in een Eend, met de verjaardag in het zicht bleek een gouden greep het telefoontje naar Dibert om een 2CV te huren het perfedte verjaardagscadeau. Na een hartelijke ontvangst, een prettig benzinegesprek en uitleg over de 2CV hebben we een prachtige tocht gemaakt en volop genoten. EEn aanrader om te doen!

15-07-2020
Geplaatst door: de Lange

Duckville bedankt!!

Zelfs in deze corona tijd hebben jullie van duckville ons een geweldige dag bezorgd!!Wat hebben wij onze ouders/schoonouders kunnen verrassen met een geweldige eendjes tocht omringt door alle kinderen, kleinkinderen en aanhang. Dit maakt hun 50 jarige huwelijksjubileum echt onvergetelijk.
Gelukkig waren de weergoden ons ook goed gezint en konden de dakjes open. Wat hebben wij met zijn allen genoten!
Dankjewel Duckville voor jullie geweldige ontvangst en het meedenken in deze corona tijd.

11-05-2020
Geplaatst door: Leonie

Super dag

Mijn zus en ik hadden ter ere van de verjaardag van onze vader (die een enorme 2CV liefhebber is), 3 eenden gehuurd bij Dibert en Hella. Het contact verliep erg soepel en de auto's stonden al netjes klaar toen we ze kwamen ophalen. Na een nuttige uitleg konden we op weg. We hebben heerlijk door de prachtige omgeving getourd en papa (met zijn 1.99m) heeft de hele dag met een grote glimlach en z'n knieën in z'n nek rondgereden en genoten, en wij natuurlijk ook! Bedankt!

18-11-2019
Geplaatst door: Uittenbogerd Heukelum BV

Bedrijfsuitje

Met ons bedrijfsuitje een dag puzzeltocht rijden met de 2cv.
Heerlijke dag gehad met 10 eenden. We hebben de fotopuzzeltocht gereden. Heerlijk met zijn vieren in de eend, met in totaal 10 eenden.
Prachtig om mee te maken dat je met 4 eenden bij een kruising aan komt en van iedere kant een eend komt aangereden. Prachtige competitie. Gaat het om de competitie of om het rijden met de eend door het prachtige Twente?
Prima ontvangen in een prachtige oude garage.
Een echte aanrader

11-11-2019
Geplaatst door: Martine Tenhagen

Vriendinnendag Nicole

Een vriendinnendag organiseren voor Nicole, dat begint natuurlijk met het huren van een eend... haar alle eerste auto! Duckville sprak ons direct aan en de organisatie bleek super!! Alles goed geregeld... snelle service, korte lijntjes en niet onbelangrijk enthousiaste mensen!
Vanuit Diepenheim hebben we onze vriendin opgepikt om met haar, al toerende door Twente, haar expositie bij Galerie LamBert in Ootsmarsum te bezoeken. We hebben genoten met ons allen, de dag vloog voorbij... en de eendjes maakten het helemaal af. Een aanrader!!

07-10-2019
Geplaatst door: Vriendengroep Oktober 2019

Eendjes huur 5 Oktober 2019

We hebben afgelopen Zaterdag met een vriendengroep van 19 personen eendjes gehuurd bij Duckville. We werden erg gastvrij ontvangen door Dibert en Hella! WoW, wat een prachtige ontvangsruimte in de oude garage!! Helemaal in stijl aangekleed, het lijkt wel een museum. Na de koffie en iets lekkers en een korte uitleg zijn we met 6 Eendjes op pad gegaan. We hadden enorm veel geluk met het prachtige weer. Wat hebben we genoten van de prachtige omgeving. Vooral de weg over de Sallandse heuvelrug was adembenemend mooi. We hebben echt enorm veel genoten van de tocht. We down al 20 jaar activiteiten met de vriendengroep, maar deze behoort tot de toppers!!
Dibert en Hella, super bedankt voor jullie enthousiasme en geweldige eendjes.
Ik raad de huur iedereen aan!!
Groetjes, vriendengroep Langenboom

02-10-2019
Geplaatst door: Edwin & Ineke

Oma Mia 89 jaar

Dit jaar hebben we de 89ste verjaardag van Mia in de Achterhoek gevierd. Met 21 personen in 6 Eentjes hebben wij de geweldig mooie Wijnroute gereden. Het is een onvergetelijke dag geworden. Wij werden ontvangen door Hella en Diebert in een oude dorpsgarage die nu meer de uitstraling had van een museum. De koffie, thee en koek waren heerlijk. De Eentjes waren perfect. Heerlijk gegeten bij de Witte Wieven en daarna een nog een bezoekje aan Wijngaard Schepershof. Hella en Diebert jullie hebben dit leuk in elkaar gezet. Namens Mia en de rest van de familie nogmaals bedankt voor deze prachtige dag.

08-09-2019
Geplaatst door: Petra van Dijk

Super leuke dag

Wij hebben met onze vriendengroep een fantastische dag gehad! Het thema van ons vriendenweekend was Frankrijk en een tocht met eendjes mocht natuurlijk niet ontbreken.
Ons geboekte arrangement kon door omstandigheden niet doorgaan maar Hella en Dibert hebben ons een prima alternatief geboden.Chapeau

04-09-2019
Geplaatst door: Andrea en Wim

Een belevenis met twee eendjes!

We hebben een superleuke dag gehad zondag in ‘onze’ twee eendjes. Het was een geweldige verrassing voor onze kinderen en het weer werkte perfect mee.
En wat een leuke route! Prachtig landschap en rustige wegen.
En onderweg lekker picknicken.
Kortom….we hebben erg genoten!!

Dank jullie wel voor de gastvrijheid.
Als we weer eens in de buurt zijn gaan we dit zeker herhalen.