gastenboek

162 berichten, 17 pagina's 
«  » 
31-05-2021
Geplaatst door: Buurtjes Kamoen

Buurt uitje

Afgelopen zondag met 10 buurtjes 5 eenden gehuurd. Heerlijk open kunnen rijden wat een leuke ervaring is dat. Gezellig getoerd in een mooie omgeving en onderweg een hapje en een drankje genuttigd. Top dag. Bedankt voor jullie mooie eenden en gastvrijheid

11-10-2020
Geplaatst door: Jan & Femmie

jaarlijks uitstapje met de buren

Het was meer dan 40 jaar geleden dat ik achter het stuur van een 2cv6 special zat. Maar wat was het een plezier om met een eend van Duckville op pad te gaan. De instructie hoefde niet lang te zijn, het was veel "oh ja" en "dat was ook zo". Met route en picknickmand door de omgeving van Diepenheim, door de goede zorgen van Dibert en Hella werd het een dag waar we nu nog met veel plezier op terug kijken.

11-10-2020
Geplaatst door: Sietse en Greetje

Lekker getoerd rondom Diepenheim

Voor ons een leuke verrassing aangeboden door de buurtjes. Aangekomen bij Duckville een hartelijk ontvangst met een lekkere kop koffie. De eend stond al klaar met een mand vol lekkers voor onderweg. We hebben heerlijk getoerd rondom Diepenheim. Een prachtige omgeving. Hier en daar een stop om even wat te eten en kringloopwinkel Kiekeboe in Goor bezocht. Voor de liefhebber een bezoekje waard. Het was een prachtige dag. Een eend huren bij Duckville is zeker een aanrader!

21-08-2020
Geplaatst door: Jacques Stevens

Leuk dagje uit

Met veel plezier cruisen door Twente en de Achterhoek, perfect verzorgd met een goed gevulde picknickmand en leuk gegolft en naar de zandsculpturen geweest!

11-08-2020
Geplaatst door: Imkje terpstra

Prachtdagen

Van mij ook zeker een zeer lovend bericht over ons 2 dagen met de eend gereden te hebben!!!
Gezellige mensen allemaal ontmoet.
Prachtige route en mooie plekjes worden aangegeven om wat te nuttigen.
Heerlijke ontzettend goed gevulde heerlijke picknickmand onderweg opgehaald en in kasteeltuin opgegeten.
Echt een aanrader voor iedereen.
Zegt het voort, zegt het voort.
Groetjes imkje en ro

08-08-2020
Geplaatst door: Edwin

Cadeautje

De grote wens van Daniëe was rijden in een Eend, met de verjaardag in het zicht bleek een gouden greep het telefoontje naar Dibert om een 2CV te huren het perfedte verjaardagscadeau. Na een hartelijke ontvangst, een prettig benzinegesprek en uitleg over de 2CV hebben we een prachtige tocht gemaakt en volop genoten. EEn aanrader om te doen!

15-07-2020
Geplaatst door: de Lange

Duckville bedankt!!

Zelfs in deze corona tijd hebben jullie van duckville ons een geweldige dag bezorgd!!Wat hebben wij onze ouders/schoonouders kunnen verrassen met een geweldige eendjes tocht omringt door alle kinderen, kleinkinderen en aanhang. Dit maakt hun 50 jarige huwelijksjubileum echt onvergetelijk.
Gelukkig waren de weergoden ons ook goed gezint en konden de dakjes open. Wat hebben wij met zijn allen genoten!
Dankjewel Duckville voor jullie geweldige ontvangst en het meedenken in deze corona tijd.

11-05-2020
Geplaatst door: Leonie

Super dag

Mijn zus en ik hadden ter ere van de verjaardag van onze vader (die een enorme 2CV liefhebber is), 3 eenden gehuurd bij Dibert en Hella. Het contact verliep erg soepel en de auto's stonden al netjes klaar toen we ze kwamen ophalen. Na een nuttige uitleg konden we op weg. We hebben heerlijk door de prachtige omgeving getourd en papa (met zijn 1.99m) heeft de hele dag met een grote glimlach en z'n knieën in z'n nek rondgereden en genoten, en wij natuurlijk ook! Bedankt!

18-11-2019
Geplaatst door: Uittenbogerd Heukelum BV

Bedrijfsuitje

Met ons bedrijfsuitje een dag puzzeltocht rijden met de 2cv.
Heerlijke dag gehad met 10 eenden. We hebben de fotopuzzeltocht gereden. Heerlijk met zijn vieren in de eend, met in totaal 10 eenden.
Prachtig om mee te maken dat je met 4 eenden bij een kruising aan komt en van iedere kant een eend komt aangereden. Prachtige competitie. Gaat het om de competitie of om het rijden met de eend door het prachtige Twente?
Prima ontvangen in een prachtige oude garage.
Een echte aanrader

11-11-2019
Geplaatst door: Martine Tenhagen

Vriendinnendag Nicole

Een vriendinnendag organiseren voor Nicole, dat begint natuurlijk met het huren van een eend... haar alle eerste auto! Duckville sprak ons direct aan en de organisatie bleek super!! Alles goed geregeld... snelle service, korte lijntjes en niet onbelangrijk enthousiaste mensen!
Vanuit Diepenheim hebben we onze vriendin opgepikt om met haar, al toerende door Twente, haar expositie bij Galerie LamBert in Ootsmarsum te bezoeken. We hebben genoten met ons allen, de dag vloog voorbij... en de eendjes maakten het helemaal af. Een aanrader!!