gastenboek

162 berichten, 17 pagina's 
«  12  13  14  15  16  » 
14-11-2014
Geplaatst door: Evelien

Gisteren 2 eendjes gehuurd voor een teamuitje, goed georganiseerd en vriendelijke mensen erg hartelijk ontvangen! Kortom we hebben genoten en wat een lol brengt zo\'n eend met zich mee\'

31-10-2014
Geplaatst door: Gea

Viersprong

Dank voor de lovende woorden.
Groet vanaf de Viersprong, Gea

31-10-2014
Geplaatst door: Gerrit

Zaterdag 25-10-2014

Zaterdag 25-10 Bij Duckville 4 Eenden gehuurd, reserering en ophalen van de Eenden ging heel gemoedelijk op z,n Twents.
Zelf hadden we vanaf cafe/restaurant de Viersprong, na lekkere koffie en appelgebak, een eigen route uitgezet. Alle deelnemers waren enthousiast. En wij als organisatoren zeer tevreden over Duckville. 's Avonds na een leuke dag nog lekker gegeten in de Viersprong. Een mooie feestdag tgl. 40 jaar huwelijk.

13-10-2014
Geplaatst door: Annelize van der Lit

Afgelopen zaterdag 11 oktober 2014 hebben wij een heel gezellig personeelsuitje gehad bij Duckville. Het was voor het grootste deel van het personeel een grote verrassing wat we zouden gaan doen. De reacties waren dan ook zeer positief toen ze alle eenden zagen en iedereen had er helemaal zin in! Na een lekker bakje koffie/thee met iets lekkers erbij gingen we op pad met 6 eenden. Het weer was schitterend voor een tochtje in de eend, het dak kon er af……… Je hoorde het gelach boven het gepruttel uit. Het spel met de foto’s zat goed in elkaar en daardoor hebben we veel van de omgeving gezien. Kortom een echte aanrader voor een uitje met personeel, familie, buurt of vrienden. Duckville bedankt, we hebben genoten!

05-10-2014
Geplaatst door: Gerrit van Laar

Uit in je Eendje

Zaterdag 4 oktober 2014; zonovergoten dag, waarschijnlijk een van de laatste warme dagen van 2014 (22 graden!!). Bij aankomst stonden er 5 "eendjes" met het dak los op ons te wachten, evenals koffie, thee en heerlijke cake. Na een gedegen uitleg over de voertuigen vlogen we uit door de schitterende omgeving van Diepenheim. 4 uur lang puzzelen, rekenen en spoorzoeken door het Twentse land. Gevoelsmatig hadden we gerust nog uren door kunnen pruttelen. Welk een genot! Schitterende wagentjes, schitterende omgeving, schitterend weer....onvergetelijk. Duckville...bedankt!

26-09-2014
Geplaatst door: Coby Dijkhof

Competitieve tocht

Op 12 september hebben we met het korps van de vrijwillige brandweer Klarenbeek een competitie tocht gereden.
Met 35 personen verdeeld over 9 eendjes reden we kris kras door een mooie omgeving.
Het was een uitdaging om met de minste kilometers de opdracht te voltooien.
De eendjes waren super om in te rijden en alles was goed verzorgd die dag ( ook de ontvangst met koffie, de tussenstop en een drankje met de prijsuitreiking.
Dit was een goed begin voor ons weekendje weg.
Dibert en Hella nog bedankt !!

10-09-2014
Geplaatst door: Marlijn

Citroën Ami gehuurd

6 september 2014 hebben wij de Citroën Ami gebruikt voor een nostalgische toer in de omgeving van Breda.
Dibert en Hella hebben iemand bereid gevonden om de auto vanuit Diepenheim naar Den Bosch te rijden, zodat wij slechts van Breda naar Den Bosch op en neer hoefden te rijden om de auto te halen.
Van te voren duidelijke afspraken gemaakt, die ook nagekomen zijn. De auto was (gezien haar leeftijd) in prima staat en we hebben veel plezier beleefd aan het rijden!
Onze complimenten voor alle hartelijke behulpzaamheid en we wensen jullie goede zaken toe!
Misschien komen we zelfs nog eens jullie kant op, het lijken me in ieder geval hele leuke uitjes met de Eendjes!
Hartelijke groet, Marlijn

21-08-2014
Geplaatst door: janni

eendentocht

6 juni 2014: een prachtige avond met heerlijk temperatuurtje en 8 eenden die op avontuur gingen; in die eenden zaten 30 enthousiaste mensen. Het waren bijna allemaal babyboomers en een aantal van hen had in een grijs verleden ook al eens ooit zelf eend gereden; we hadden een "route nostalgia" uitgezet die voerde langs veel plekjes uit onze jeugd.
Was het leuk?? het was formidabel!, iedereen ging volkomen uit zijn/haar dak;
Echt nog nooit zoveel mensen weer jong zien worden!!! Wat een plezier, met dank aan ons prachtige vervoer.
Zowel de eenden als wij waren helemaal in ons element.
Dank aan Dibert en Hella voor de prima wijze waarop we alles hebben kunnen regelen.
We wensen nog veel mensen hetzelfde plezier dat wij hebben gehad.

08-07-2014
Geplaatst door: Bart-Jan

competitie-arrangement

Met ons volleybal(gelegenheids)team, 15 personen, zijn we met elkaar de competitie aangegaan in vier eenden. Helemaal top geregeld, inclusief goed verzorgde pauze bij Spoolder in Bentelo. Zo leer je de (bekende) omgeving op een hele andere manier kennen. Zeker aan te raden!

07-07-2014
Geplaatst door: Nanke Kreuze

afsluiting vergaderdagen

Als afsluiting van een tweedaagse vergadering hebben we een middag in een eend gereden.
Wij hadden er een picknick bij gereserveerd. Deze was heel uitgebreid en belangrijker: erg smakelijk. Heerlijk relaxt onder de bomen genoten van al het lekkers.
En wat word je vrolijk van rijden in zo'n geweldige auto!