gastenboek

158 berichten, 16 pagina's 
«  11  12  13  14  15  » 
03-09-2015
Geplaatst door: Elles Baak

Afgelopen zaterdag een super leuke dag gehad met de eendjes! Voor onze jaarlijkse vriendendag hadden we meerdere eendjes gehuurd en de puzzeltocht gedaan. Wat 'n lol! Super weer en dus heerlijk de kap/kop los! Hier wordt nog vaak over gesproken! Duckville bedankt!

26-08-2015
Geplaatst door: Michel

Prachtige dag

Wat een heerlijke dag hebben wij beleefd met de 2CV's van Duckville! Heerlijk met de familie én 4 eendjes getuft door het lieflijke landschap: dak open en de zon op onze bol! Prima materiaal en goed geregeld: hartelijke ontvangst en uitleg door Dibert en Hella waren TOP! In combinatie met de Boerengolf een geweldig uitje!

09-08-2015
Geplaatst door: Silvia Prinsen

Tochtje met Sara

Wat geef je een vriendin die 50 wordt en alles al heeft?
Een dagje toeren met een eend!
Wat een lol met zo'n ding!
En wat een overbodige luxe zit er tegenwoordig in onze auto's😊
We hebben zelf een tocht uitgezet naar Ootmarsum! Via allerlei binnenwegen!
(Tip: bezoek de glasblazer Mark) Terugweg ook weer binnendoor via Buurse, Rekken, Haarlo! Ter afsluiting heerlijk gegeten in Diepenheim bij "in de kokkerieje"
Een onwijze leuke ervaring om hier in te rijden, onderweg de nodige aandacht, en genoten van de techniek! En alles werkt prima.
Prima verhuurder, goed ontvangst, duidelijke uitleg, goede afhandeling bij terugbrengen!

23-07-2015
Geplaatst door: Will Ros

in je eendje met z'n zessen op stap

Zaterdag 18 juli hebben we met het gezin(6 volwassenen) twee eendjes gehuurd met het wijn arrangement!.
Zon hadden we erbij besteld en alles is waar gemaakt!.
We werden gastvrij en vriendelijk ontvangen en na een uitleg over de eendjes zijn we op stap gegaan. We hebben de tips op de mooie en duidelijke route gedaan en hebben echt een schitterende omgeving gezien en ervan kunnen genieten. Ook de wijngaard en de wijnproeverij waren super goed verzorgd en leerzaam en lekker.
Wij kijken allemaal terug op een geweldige zonnige en vrolijke dag!
En wat was het wennen om na afloop weer in een ge-oliede auto (maat) te stappen!
Bedankt voor de fijne dag!

22-06-2015
Geplaatst door: Huib Schouten

Vriendenuitje

Zaterdag 30 Mei jl. hebben we met veel plezier 2 eendjes gereden in vrouwen/mannen battle. Daarnaast hadden we het pitch&putt arrangement gekozen. Dit alles zeer goed georganiseerd door Dibert en Hella en daarnaast is de omgeving rondom Diepenheim prachtig om te ontdekken. Al met al hebben we genoten van deze prachtige dag en de leuke tips van Dibert en Hella.

26-04-2015
Geplaatst door: Zwanette

Duckville

Een fantastisch meidenweekend gehad in Diepenheim! Alles zat mee, 🌞, een prachtig verblijf op gastenboerderij de Ziel en zaterdag 18 april met twee eendjes van Duckville de brocanteroute gereden in het zonnetje met het dak open!!! De eendjes zorgden voor veel lol en bekijks! En wat een perfecte combinatie shoppen en nostalgie 😊 De rit niet volgens plan gereden aangezien we zo lang zijn blijven hangen bij de eerste brocantestop tante Pos in Lochem! Gelunched bij kasteel Vorden wat ook echt een aanrader is!
Dibert en Hella bedankt voor het warme welkom en dat we een dag konden delen in jullie 'eendjespassie'!!!!

14-11-2014
Geplaatst door: Evelien

Gisteren 2 eendjes gehuurd voor een teamuitje, goed georganiseerd en vriendelijke mensen erg hartelijk ontvangen! Kortom we hebben genoten en wat een lol brengt zo\'n eend met zich mee\'

31-10-2014
Geplaatst door: Gea

Viersprong

Dank voor de lovende woorden.
Groet vanaf de Viersprong, Gea

31-10-2014
Geplaatst door: Gerrit

Zaterdag 25-10-2014

Zaterdag 25-10 Bij Duckville 4 Eenden gehuurd, reserering en ophalen van de Eenden ging heel gemoedelijk op z,n Twents.
Zelf hadden we vanaf cafe/restaurant de Viersprong, na lekkere koffie en appelgebak, een eigen route uitgezet. Alle deelnemers waren enthousiast. En wij als organisatoren zeer tevreden over Duckville. 's Avonds na een leuke dag nog lekker gegeten in de Viersprong. Een mooie feestdag tgl. 40 jaar huwelijk.

13-10-2014
Geplaatst door: Annelize van der Lit

Afgelopen zaterdag 11 oktober 2014 hebben wij een heel gezellig personeelsuitje gehad bij Duckville. Het was voor het grootste deel van het personeel een grote verrassing wat we zouden gaan doen. De reacties waren dan ook zeer positief toen ze alle eenden zagen en iedereen had er helemaal zin in! Na een lekker bakje koffie/thee met iets lekkers erbij gingen we op pad met 6 eenden. Het weer was schitterend voor een tochtje in de eend, het dak kon er af……… Je hoorde het gelach boven het gepruttel uit. Het spel met de foto’s zat goed in elkaar en daardoor hebben we veel van de omgeving gezien. Kortom een echte aanrader voor een uitje met personeel, familie, buurt of vrienden. Duckville bedankt, we hebben genoten!