gastenboek

125 berichten, 13 pagina's 
«  » 
07-06-2019
Geplaatst door: Willy

Dagje eend rijden

Wij, 4 vrouwen, hebben een dagje door Twente gereden met eend Dolly, het was een hele leuke belevenis. Leuke weggetjes, veel bekijks, vooral als we op een terrasje zaten. De lunch was heel goed en meer dan genoeg.
Zeker om nog eens een keer te doen. Vriendelijke mensen van Duckville!!

27-05-2019
Geplaatst door: Fons en Annet

Afgelopen weekend een ontzettend leuke familiedag gehad waarop we met 8 eendjes door de omgeving toerden! We werden gastvrij onthaald en kregen duidelijke uitleg over de eendjes.
Vervolgens hebben we een stuk van de kastelenroute gereden, onderweg gepicknickt, en nog thee gedronken in de theeschenkerij naast huis Verwolde, in een prachtige tuin, echt een aanrader.
Wat een lol hebben we gehad!!
We raden iedereen deze verhuurders en de mooie omgeving aan en hopen nog eens terug te komen!

16-04-2019
Geplaatst door: De Halve Zole (Aerdt)

Competitie-arrangement

Afgelopen vrijdag hebben wij met onze vriendengroep bestaande uit 22 personen in 6 eendjes het competitie-arrangement gedaan. Ontzettend gastvrij ontvangen, een duidelijke uitleg gekregen over de eendjes en het arrangement. Daarna 4 uur lang heerlijk rondgereden en nog even een tussenstop gemaakt voor een drankje. Bij terugkomst stonden de nootjes en drankjes al op tafel. Dibert & Hella, bedankt voor jullie gastvrijheid en deze superleuke dag!!

18-02-2019
Geplaatst door: Henk en Jenny Bert en Trijnie

alle eendjes

super dag gehad in de matzwarte eend.
Mooie route en super weer (en dat in febr.)
een echte aanrader.

30-11-2018
Geplaatst door: Vriendenclub uit Friesland

Prachtige middag gehad. Competitie arrangement gedaan en met een geweldige Trofeend teruggegaan naar Friesland.

Oant sjen!

29-10-2018
Geplaatst door: Ellen Zwetsloot

Genoten in de eendjes

Wat een super leuke dag gehad met de eendentour! Heerlijk geluncht op de wijnboerderij! Kortom een dag om niet te vergeten! grtjs van de vrienden uit Hazerswoude!!

09-10-2018
Geplaatst door: J. Hendrikx

Vurrukkulluk

Afgelopen week met mooi weer een dagje rond getoerd in een groene eend. Heerlijk nostalgisch. Erg genoten van het mooie Twente dank zij een erg duidelijk en mooie routebeschrijving van Duckville. We bevelen dit bijzonder aan. Vriendelijk gastvrije ontvangst van eigenaren . Herhaling zit er dik in.

09-10-2018
Geplaatst door: J. Hendrikx

Vurrukkulluk

Afgelopen week met mooi weer een dagje rond getoerd in een groene eend. Heerlijk nostalgisch. Erg genoten van het mooie Twente dank zij een erg duidelijk en mooie routebeschrijving van Duckville. We bevelen dit bijzonder aan. Vriendelijk gastvrije ontvangst van eigenaren . Herhaling zit er dik in.

26-09-2018
Geplaatst door: Henk

Reünie

Op onze 30ste reünie van de studie met 3 eenden van Duckville door Achterhoek en Twente gereden en plekken van vroeger bezocht. Gastvrij ontvangen in de garage in Diepenheim. Geen gedoe en goede uitleg. Zo moet het! En ook geen probleem om de eenden wat later terug te brengen, heel flexibel en prima service. En verder: trekstang als versnellingspook, airco door gewoon een klepje naar buiten te draaien, raampje gewoon omhoog duwen ... een hele ervaring om in een 2CV te rijden!

21-09-2018
Geplaatst door: Andre Rijsman

eendje rijden

in een informele en ontspannen sfeer werden we in de werkplaats annex koffieruimte hartelijk ontvangen en waren meteen in een nostalgische sfeer. Vooral de jongeren in hun twintiger jaren waren onder de indruk van de vooroorlogse techniek, de niet-oosterlingen van het landschap en de gemoedelijkheid. Het was een mooie dag.