gastenboek

149 berichten, 15 pagina's 
«  10  » 
25-06-2018
Geplaatst door: de kantelaars

verrassende eendrit

Met ons vriendenweekend zijn we in jullie geweldige authentieke garage geweest en hebben we daarna een competitie met jullie eendjes gedaan. wat was dat geweldig. via landkaart en foto's de kortste weg zien te vinden... en wat veren die eendjes toch goed. ook de picknick onderweg was erg compleet verzorgd. petje af voor deze geweldige ervaring

16-06-2018
Geplaatst door: Wendy

Competitie arrangement

Wij hebben het competitie arrangement gedaan met 7 personen. We hebben een leuke middag gehad, echt een aanrader! Bedankt voor de goede service

29-05-2018
Geplaatst door: Ron

Competitie arrangement

We hebben met onze vriendengroep op 26-05 het competitie arrangement gedaan en het was echt de perfecte activiteit. Het weer was perfect om met het dak open te rijden. De eendjes zijn super en het competitie element zorgde voor een mooie strijd.

Bedankt Dibert en Hella.

28-05-2018
Geplaatst door: Eva Meboer

Vrijgezellenfeest

Voor het "vrijgezellenfeest" van mijn ouders (40jaar getrouwd) hebben wij 2 eendjes mogen huren. Fantastisch weer erbij, wat het helemaal super maakte. Gaaf dat het dak eraf kon zodat wij heerlijk hebben kunnen genieten van onze tour met dit weer. Eerst de mannen, daarna de vrouwen. Hele mooie, goed onderhouden eendjes. Zelfs mee op de snelweg gereden en dat ging prima! Hele aardige mensen, echt een aandader om hier te huren!

14-05-2018
Geplaatst door: Erik Slotboom

Een(d) Verrassing

Op Hemelvaarts dag voor mijn 50 jarige vrouw een verrassingstocht gemaakt. Gezin in twee eendjes, en rijden door het mooie Twentse landschap, met kaart op schoot. Weg van de N-wegen, door kronkelende weggetjes. Wat een genieten, wat een leuke auto's met het grote open dak. De chauffeurs wilden bijna niet stoppen onderweg. Een aanrader!

05-04-2018
Geplaatst door: Tom

LY-26-FK

Als vroegere eigenaar van de blauwe LY-26-FK was het een genot om hier na 15 naar nog een keer in te mogen rijden. Zeker met de gedachte dat ik een dag rijden moet aanbieden aan mijn broer die 50 jaar is geworden. Hij was namelijk de 2e eigenaar van de auto in 1987 en heeft deze zo'n 10 jaar lang in zijn bezit gehad.

Ik dank Duckville voor de goede organisatie en het vertrouwen in hun klant! Aanrader om hier een dag een eend te huren :-)

22-09-2017
Geplaatst door: Mirjam

fantastisch vrijgezellenuitje

Met twee eendjes door het prachtige Twentse landschap getoerd. Het was een superleuke ervaring!

08-09-2017
Geplaatst door: Erna

Wij hebben een geweldige middag gehad. De formule is fantastisch zo met de eend en heerlijke picknick bij het kasteel. Echt een feestje met het mooie weer erbij. Bedankt voor de organisatie.

08-09-2017
Geplaatst door: Erna

Wij hebben een geweldige middag gehad. De formule is fantastisch zo met de eend en heerlijke picknick bij het kasteel. Echt een feestje met het mooie weer erbij. Bedankt voor de organisatie.

31-08-2017
Geplaatst door: Marti

feestje

Voor mijn verjaardag had ik een middagje toeren in een eendje geregeld voor mijn familie en vrienden. Dat was een schot in de roos! mooie route, leuke competitie, toffe auto's en prima verzorging. Dank je wel Duckville voor het organiseren van deze middag!