gastenboek

113 berichten, 12 pagina's 
«  10  » 
16-10-2015
Geplaatst door: Hennie Baan

duck tocht

De ochtend was aangepast aan de wensen een mogelijkheden die we voor ons team hadden. Dat heeft de mogelijk gemaakt om met 21 mensen en 6 "lelijke eendjes" de omgeving van Diepenheim te verkennen.
Heel veel nostalgie, en wat een rijplezier heb ik aan deze toch beleefd. Een geweldige ochtend, blijft in je geheugen gegrift staan.
De stop op het rustpunt, om elkaar tijdens de toch nog te spreken en belevenissen uit te wisselen, waren waardevol.
De ontvangst en service van Duckville waren prima.
Nog een keer???? Ik zou het met veel plezier doen.

14-10-2015
Geplaatst door: rene logtenberg

ducktoer

zondag 11 oktober met 16 mensen in 4 'eendjes' gereden. fantastische dag,fijne rijbeleving zo'n eend !kastelentocht gedaan,erg leuk,mooie omgeving.
service van duckville is erg goed,gezellig en gemoedelijk ! zeker een aanrader !
groet, rene logtenberg uit enschede

11-10-2015
Geplaatst door: Yvonne

Ons jaarlijkse vriendenweekend was dit keer dicht bij huis. We sliepen in B&B De Ziel in Diepenheim. Op zaterdagmorgen om 10.00 uur werden hier onze twee gehuurde eenden gebracht door Dilbert en Hella. Prima service! We kregen een route mee en om de beurt hebben we een stukje gereden. De route ging langs verschillende bezienswaardigheden en onderweg gelegenheid genoeg om even te pauzeren en even rond te kijken en te genieten van de prachtige natuur. Het weer was top, kapje kon open. Alhoewel.. toen het tijd was voor de dames om te rijden en de heren naar de achterbank verhuisden, bleek het toch kouder te zijn geworden!
Rond 14.30 u. waren we in Groenlo bij de wijnboer. We hadden een wijnproefarrangement geboekt tesamen met de eendjes.
Dit was ook mede dankzij het mooie weer, een groot succes.
Op ons gemakje weer naar Diepenheim gereden en de eendje weer afgeleverd in het dorp. Het was een erg leuke uitje waar we nog veel over napraten.
Bedankt!

30-09-2015
Geplaatst door: Henk-Jan Bouwhuis

Jaarlijks brandweerfeest post Gorssel

Dit jaar zijn we begonnen met een zogenoemde "Duckrally" met 7 eendjes. Hierbij waren Dibert en Hella heel flexibel. We hebben de eendjes opgehaald en in ons verzorgingsgebied en aangrenzende gebieden een rally uitgezet. Een geslaagd feest. Dibert en Hella bedankt.

03-09-2015
Geplaatst door: Elles Baak

Afgelopen zaterdag een super leuke dag gehad met de eendjes! Voor onze jaarlijkse vriendendag hadden we meerdere eendjes gehuurd en de puzzeltocht gedaan. Wat 'n lol! Super weer en dus heerlijk de kap/kop los! Hier wordt nog vaak over gesproken! Duckville bedankt!

03-09-2015
Geplaatst door: Elles Baak

Afgelopen zaterdag een super leuke dag gehad met de eendjes! Voor onze jaarlijkse vriendendag hadden we meerdere eendjes gehuurd en de puzzeltocht gedaan. Wat 'n lol! Super weer en dus heerlijk de kap/kop los! Hier wordt nog vaak over gesproken! Duckville bedankt!

26-08-2015
Geplaatst door: Michel

Prachtige dag

Wat een heerlijke dag hebben wij beleefd met de 2CV's van Duckville! Heerlijk met de familie én 4 eendjes getuft door het lieflijke landschap: dak open en de zon op onze bol! Prima materiaal en goed geregeld: hartelijke ontvangst en uitleg door Dibert en Hella waren TOP! In combinatie met de Boerengolf een geweldig uitje!

09-08-2015
Geplaatst door: Silvia Prinsen

Tochtje met Sara

Wat geef je een vriendin die 50 wordt en alles al heeft?
Een dagje toeren met een eend!
Wat een lol met zo'n ding!
En wat een overbodige luxe zit er tegenwoordig in onze auto's😊
We hebben zelf een tocht uitgezet naar Ootmarsum! Via allerlei binnenwegen!
(Tip: bezoek de glasblazer Mark) Terugweg ook weer binnendoor via Buurse, Rekken, Haarlo! Ter afsluiting heerlijk gegeten in Diepenheim bij "in de kokkerieje"
Een onwijze leuke ervaring om hier in te rijden, onderweg de nodige aandacht, en genoten van de techniek! En alles werkt prima.
Prima verhuurder, goed ontvangst, duidelijke uitleg, goede afhandeling bij terugbrengen!

23-07-2015
Geplaatst door: Will Ros

in je eendje met z'n zessen op stap

Zaterdag 18 juli hebben we met het gezin(6 volwassenen) twee eendjes gehuurd met het wijn arrangement!.
Zon hadden we erbij besteld en alles is waar gemaakt!.
We werden gastvrij en vriendelijk ontvangen en na een uitleg over de eendjes zijn we op stap gegaan. We hebben de tips op de mooie en duidelijke route gedaan en hebben echt een schitterende omgeving gezien en ervan kunnen genieten. Ook de wijngaard en de wijnproeverij waren super goed verzorgd en leerzaam en lekker.
Wij kijken allemaal terug op een geweldige zonnige en vrolijke dag!
En wat was het wennen om na afloop weer in een ge-oliede auto (maat) te stappen!
Bedankt voor de fijne dag!

22-06-2015
Geplaatst door: Huib Schouten

Vriendenuitje

Zaterdag 30 Mei jl. hebben we met veel plezier 2 eendjes gereden in vrouwen/mannen battle. Daarnaast hadden we het pitch&putt arrangement gekozen. Dit alles zeer goed georganiseerd door Dibert en Hella en daarnaast is de omgeving rondom Diepenheim prachtig om te ontdekken. Al met al hebben we genoten van deze prachtige dag en de leuke tips van Dibert en Hella.