gastenboek

149 berichten, 15 pagina's 
«  10  11  12  » 
06-10-2016
Geplaatst door: Rabobank Centraal Twente

Afdelingsuitje

We hebben een fantastische avond gehad met 7 eendjes. Hilariteit alom. Er was een goede uitleg en ruimte voor vragen.
Leuke route gereden. Contact voorafgaand aan het uitje was erg positief.
We kunnen iedereen aanraden om dit te gaan doen!

18-09-2016
Geplaatst door: Mirjam/Corrie/Moniek/Ellen

Superdagje ducken:-)

Hallo Hella en Diebe!
Wat hebben we gisteren een gezellige dag gehad!
Lachen, gieren, brullen :-).
Het Eend-rijden viel in het begin nog niet mee, maar al gauw hadden we er veel lol in. Ook de route was erg mooi.De meegekregen picknickmand en het bezoek aan Huis Verwolde waren ook fantastisch! We willen jullie nogmaals danken voor dit leuke uitje!
Groetjes,
Ellen, Mirjam, Corrie en Moniek

09-09-2016
Geplaatst door: Ysebrand & Sigrid

Een dagje op pad met de Dyana

Op zaterdag 27 augustus hebben wij een dagje mogen rondtoeren in de Dyana van Duckville (we wilden natuurlijk wel een beetje op stand rijden).
Een kastelen route met tussendoor een heerlijke picknick in de tuin van een kasteel. Het weer was geweldig mooi dus het dakje de gehele dag open gehad. Een mooie route gereden van zo'n 100 km en genoten van de mooie omgeving en natuurlijk het authentieke met de Dyana, wat een genot om dit een keertje te doen, De picknickmand die was geregeld door Duckville zat bomvol en was zeer goed verzorgt en ook nog allemaal eens erg lekker.
een compliment voor Duckville (waar we overigens 's morgens al heel hartelijk werden ontvangen met een lekker kopje koffie) Deze tour is echt een aanrader, plezierige mensen, geweldige gastvrijheid, prachtige omgeving en zeer goed onderhouden auto's

11-08-2016
Geplaatst door: Inge

Tour met Dolly de Eend

Een dag of halve dag een eendje huren bij Duckville is ECHT een aanrader! Met een vriendinnetje ben ik een halve dag met eend Dolly op pad geweest, wat een fantastisch leuke ervaring zeg, genieten met open dakje.

We werden ontvangen met veel gezelligheid en openheid, een kopje koffie en stroopwafel. Voor we het wisten zaten we daarna al op de route door Twente. Heerlijk touren over landweggetjes, lekker picknicken onderweg en ook nog wat mooie foto's maken (daar is een eend ook heel geschikt voor!).

Dus wil je een keer iets anders doen dan anders, dan is een eend een origineel en gaaf uitje! Gewoon doen, ik wil volgende week wel weer :-).

01-07-2016
Geplaatst door: Bernard & Roelof

Heerlijke midweek in de groen 2CV Club

Van 6 tot en met 10 juni zijn wij, twee oud-eendrijders, een midweekje op pad geweest met de groene Eend. Wat een fantastische belevenis weer. We huren vaker oldtimers en dit was de tweede keer dat we een Eend huurden. We hebben heerlijke dagen gehad, 5 dagen met het dak open gereden. Het was heerlijke Eendeweer! Door de Achterhoek, via Duitsland (Bochelt), Elst, Betuwe, Utrechtse heuvelrug, Veluwe, Hattum, Deventer weer via rustige routes retour Achterhoek. Leuke reacties onderweg, veel aandacht van andere oud-eendrijders. Een aanrader! Wat een genot! Gaan we vaker doen! De enige echte cabrio is een Citroën 2CV!

28-06-2016
Geplaatst door: Cindy Kemna

Topdag

Zaterdag 25 juni zijn we met een groep van 32 personen met jullie eendjes op stap gewweest.
De voorpret was leuk maar de dag zelf nog leuker! Ondanks het slechte weer een topdag gehad dankzij de eendjes.
We voelden ons erg welkom!
Een dag om nooit te vergeten!!

Bedankt voor jullie gastvrijheid..

19-06-2016
Geplaatst door: Familie IJspeerd

Eendje gehuurd voor vaderdag 19 juni 2016

Vandaag een fantastische surprise dag gehad met eend Dolly. We werden super gastvrij ontvangen vanmorgen met koffie en thee. We hebben ons eigen eendje zelf kunnen kiezen vlak voor ons avontuur. Het was voor ons fijne 2CV herinneringen ophalen van vroeger. We hebben de mooie kastelen route gereden. De route beschrijving was top. Bedankt voor de goede eend en de fijne dag. Fam. IJspeerd uit Oldenzaal.
Voor iedereen die twijfelt .. gewoon doen!!

14-06-2016
Geplaatst door: Kristel

Vriendendag 2016

Zondag 12 juni konden wij last minute gelukkig nog terecht bij Duckville. We zijn heel gastvrij ontvangen en het was top geregeld! En wat is er leuker dan met een stel eendjes rondtouren door het Twentse landschap? We hebben een superleuke dag gehad!

07-06-2016
Geplaatst door: Bart

Super familiedag!

Zondag 5 juni met 4 eendjes (strak in de lak!) voor onze familiedag (14 man) de fotopuzzeltocht gereden. Hartelijke ontvangst, top georganiseerd, volop zon. Een belevenis om met open dak en wind in je haren de prachtige omgeving van Diepenheim te verkennen. Dank aan Duckville voor deze dynamische ervaringen.

05-06-2016
Geplaatst door: Cindy

Super georganiseerd!

Wij hebben afgelopen zaterdag met onze vriendengroep met 3 eendjes een foto-competitie gedaan. Dit was super leuk! Erg gastvrij ontvangen!