gastenboek

135 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  12  13  14 
07-05-2014
Geplaatst door: Marije

Vrijgezellenfeest

7 Maart hebben we een vrijgezellenfeestje gehad met allemaal meiden. We werden gastvrij ontvangen door Dibert en Hella in overleg hadden we zelf hapjes meegenomen en de tafel was gezellig voor ons gedekt.
We zijn met twee eenden op pad geweest en hebben ontzettend veel lol gehad. Echt super om te doen.
Een echte aanrader!!!!!

27-04-2014
Geplaatst door: Henk Heutink

Charleston

Woensdag 9 april

Wat een verrassing. Na 28 jaar weer samen onderweg in een eend. En ook nog eens in de prachtige omgeving van Diepenheim. Na een hartelijk ontvangst door Dibert en de nodige uitleg starten we onze tocht in een mooie charleston eend, wel weer wennen aan het schakelen en het optrekken maar na een paar kilometer heb je de slag weer te pakken en kan het grote genieten beginnen.

27-04-2014
Geplaatst door: Lisette

Begin april heb ik met een vriendin een eendje gehuurd. We zijn goed ontvangen en na een korte uitleg hoe alles werkt zijn we samen op pad gegaan :-). In het begin is het rijden erg wennen, maar na een tijdje weet je niet beter! We hebben lekker rondgereden, heel erg leuk om mee te maken! En een hele leuke herinnering, zeker een aanrader voor een leuk gezellig dagje uit!

23-04-2014
Geplaatst door: gert willemsen

charleston

Wat hebben wij genoten! zeer gastvrij ontvangen en een fijne dag met de charleston op pad. Zeker voor herhaling vatbaar Wij komen zeker terug

07-04-2014
Geplaatst door: Rianne en Ard

In ons Eentje op pad vandaag

Hallo,
Jullie Eentje heeft ons vandaag veel plezier gedaan, we vonden het gezellig bij jullie en de auto was TIP TOP voor elkaar. (hoop nog steeds) We hebben jullie vanavond via facebook bij diverse mensen onder de aandacht gebracht. groetjes.

01-01-2014
Geplaatst door: Harry en Moniek

Leukste dag van 2013

Terugkijkend bedachten we ons dat het dagje uit met de eend op de heerlijkste zomerdag van 2013 by far de beste dag was van het afgelopen jaar; leuke route, perfect functionerend eendje, wat wil n mens nog meer?!!!!

23-10-2013
Geplaatst door: Razende reporter

Kunstmoment

Kwek, kwek, toet, toet! Vanmiddag heb ik rond getoerd in een ‘Lelijk Eendje’ van Duckville. Nou ja, lelijk, ik vond dat wij best een chique exemplaar hebben meegekregen. Bordeaux rood met zwart, met gordels op de achterbank dus de kinderen konden ook mee. Duckville heeft een mooie route door het buitengebied van Diepenheim uitgezet langs alle kunstlocaties. Je kunt natuurlijk ook gewoon met je eigen auto of op de fiets gaan, maar dat is 10 keer minder leuk. Het rijden in een Eendje is een ervaring op zich. Het is veel sfeervoller dan met je eigen auto. Iedereen zwaait naar je en de eigenaren van sommige kunstlocaties komen zelfs vol enthousiasme met hun fototoestel naar buiten gerend. We hadden er heerlijk zonnig weer bij, dus kon het dak open, dat maakt de ervaring helemaal compleet. We hebben een heerlijke middag gehad. Er was zoveel mooie, indrukwekkende of aparte kunst te zien onderweg, dat we helaas niet de hele route hebben kunnen rijden. De locaties die ik gemist heb ga ik van de week zeker even bekijken want ze zijn stuk voor stuk de moeite waard.
Als het even kan neem ik de kinderen dan weer mee, ze zijn nog maar 2 en 4 jaar, maar het is geweldig hoe zij kunst zien.

19-09-2013
Geplaatst door: Martin Keemers

Leuke dag

Wat een leuke activiteit, vooral ook leuk omdat niemand ooit in een eendje gereden heeft. Alle vriendjes en vriendinnetjes met een goed humeur op pad in een leuke eend. Leuk uitgezette Fotopuzzeltocht die gezellig onderbroken werd met een paar borreltjes voor de mensen die al gereden hadden bij Cafe Spoolder te Bentelo.
Misschien een tip om ook een route te hebben in het mooie Gelderse, aangezien ons deze wegen te bekend waren.
Voor de rest alleen maar complimenten aan Dibert en Hella.

Groeten oet de Hoeve

15-09-2013
Geplaatst door: Henny Krijt

huur eend

Daar gingen we in twee lelijke eendjes
mooie ouwe bakkies, voor de hele dag
verbazing en spanning op onze gezichten
maar bovenal een lach

Om de beurt achter het stuur
tuffend over Twentse wegen
soms een druppeltje in de auto
ja, je kunt gerust zeggen het weer dat zat ons tegen

Maar lol dat we hebben gehad
oude verhalen kwamen boven
want wat je in zo'n eend niet lukt
wil je werkelijk niet geloven.

Aan de zon ontbrak het ons
we wilden een picknick in het bos
maar nu vandaag werd het
wind door je haren, gooi ze los.

06-09-2013
Geplaatst door: Hans Roessink

personeelsfeest

Wij hebben met ons personeel tijdens onze jaarlijkse feestdag 4 ducks gehuurd bij Dibert en Hella. Mooie frisse auto's waar je het dak van kunt weg klappen (wij hadden mooi weer). Iedereen die er in gereden heeft, was erg enthousiast vooral vanwege nostalgische gevoelens. Echt een aanrader en voor een schappelijke prijs.

Hans