gastenboek

157 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
27-05-2014
Geplaatst door: Universiteit Twente FEZ

22 mei waren we te gast bij Dibert en Hella en hebben met 13 “eendjes” een route gereden door de mooie omgeving en hebben een bezoek gebracht aan de molen “De Ster”. Het weer was prima en de dakjes konden dus open. Na een lekkere lunch bij “De Twentse Boerin” hebben we een fotopuzzeltocht gereden die eveneens was uitgezet door Dibert en Hella. Het was een leuke, goed georganiseerde dag!

26-05-2014
Geplaatst door: Herensociëteit ‘De Kumpenie’

Lustrum 17 mei 2014 Herensociëteit ‘De Kumpen

Voor de viering van hun lustrum met als thema ‘Terug in de Tijd’ heeft de Boekelose Herensociëteit ‘De Kumpenie’ op 17 mei jl. met dertig personen in 15 ‘eendjes’ de omgeving van Boekelo onveilig gemaakt. We gingen figuurlijk en gezien het weer ook letterlijk uit ons dak. Diverse speur- en puzzeltochten uitgezet door Dibert en Hella van Duckville werden door het Twentse land verreden en ook navigatie- en rijvaardigheidsproeven stonden op het programma. Hoewel alle eendjes in principe dezelfde route dienden te volgen kwamen ze soms vanuit alle windrichtingen aangereden. Gelukkig bleek uiteindelijk niemand echt zoek te zijn geraakt en kon men, uiteraard na de prijsuitreiking, de gezamenlijke maaltijd genieten. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag.

07-05-2014
Geplaatst door: Marije

Vrijgezellenfeest

7 Maart hebben we een vrijgezellenfeestje gehad met allemaal meiden. We werden gastvrij ontvangen door Dibert en Hella in overleg hadden we zelf hapjes meegenomen en de tafel was gezellig voor ons gedekt.
We zijn met twee eenden op pad geweest en hebben ontzettend veel lol gehad. Echt super om te doen.
Een echte aanrader!!!!!

27-04-2014
Geplaatst door: Henk Heutink

Charleston

Woensdag 9 april

Wat een verrassing. Na 28 jaar weer samen onderweg in een eend. En ook nog eens in de prachtige omgeving van Diepenheim. Na een hartelijk ontvangst door Dibert en de nodige uitleg starten we onze tocht in een mooie charleston eend, wel weer wennen aan het schakelen en het optrekken maar na een paar kilometer heb je de slag weer te pakken en kan het grote genieten beginnen.

27-04-2014
Geplaatst door: Lisette

Begin april heb ik met een vriendin een eendje gehuurd. We zijn goed ontvangen en na een korte uitleg hoe alles werkt zijn we samen op pad gegaan :-). In het begin is het rijden erg wennen, maar na een tijdje weet je niet beter! We hebben lekker rondgereden, heel erg leuk om mee te maken! En een hele leuke herinnering, zeker een aanrader voor een leuk gezellig dagje uit!

23-04-2014
Geplaatst door: gert willemsen

charleston

Wat hebben wij genoten! zeer gastvrij ontvangen en een fijne dag met de charleston op pad. Zeker voor herhaling vatbaar Wij komen zeker terug

07-04-2014
Geplaatst door: Rianne en Ard

In ons Eentje op pad vandaag

Hallo,
Jullie Eentje heeft ons vandaag veel plezier gedaan, we vonden het gezellig bij jullie en de auto was TIP TOP voor elkaar. (hoop nog steeds) We hebben jullie vanavond via facebook bij diverse mensen onder de aandacht gebracht. groetjes.

01-01-2014
Geplaatst door: Harry en Moniek

Leukste dag van 2013

Terugkijkend bedachten we ons dat het dagje uit met de eend op de heerlijkste zomerdag van 2013 by far de beste dag was van het afgelopen jaar; leuke route, perfect functionerend eendje, wat wil n mens nog meer?!!!!

23-10-2013
Geplaatst door: Razende reporter

Kunstmoment

Kwek, kwek, toet, toet! Vanmiddag heb ik rond getoerd in een ‘Lelijk Eendje’ van Duckville. Nou ja, lelijk, ik vond dat wij best een chique exemplaar hebben meegekregen. Bordeaux rood met zwart, met gordels op de achterbank dus de kinderen konden ook mee. Duckville heeft een mooie route door het buitengebied van Diepenheim uitgezet langs alle kunstlocaties. Je kunt natuurlijk ook gewoon met je eigen auto of op de fiets gaan, maar dat is 10 keer minder leuk. Het rijden in een Eendje is een ervaring op zich. Het is veel sfeervoller dan met je eigen auto. Iedereen zwaait naar je en de eigenaren van sommige kunstlocaties komen zelfs vol enthousiasme met hun fototoestel naar buiten gerend. We hadden er heerlijk zonnig weer bij, dus kon het dak open, dat maakt de ervaring helemaal compleet. We hebben een heerlijke middag gehad. Er was zoveel mooie, indrukwekkende of aparte kunst te zien onderweg, dat we helaas niet de hele route hebben kunnen rijden. De locaties die ik gemist heb ga ik van de week zeker even bekijken want ze zijn stuk voor stuk de moeite waard.
Als het even kan neem ik de kinderen dan weer mee, ze zijn nog maar 2 en 4 jaar, maar het is geweldig hoe zij kunst zien.

19-09-2013
Geplaatst door: Martin Keemers

Leuke dag

Wat een leuke activiteit, vooral ook leuk omdat niemand ooit in een eendje gereden heeft. Alle vriendjes en vriendinnetjes met een goed humeur op pad in een leuke eend. Leuk uitgezette Fotopuzzeltocht die gezellig onderbroken werd met een paar borreltjes voor de mensen die al gereden hadden bij Cafe Spoolder te Bentelo.
Misschien een tip om ook een route te hebben in het mooie Gelderse, aangezien ons deze wegen te bekend waren.
Voor de rest alleen maar complimenten aan Dibert en Hella.

Groeten oet de Hoeve