gastenboek

146 berichten, 15 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
09-08-2015
Geplaatst door: Silvia Prinsen

Tochtje met Sara

Wat geef je een vriendin die 50 wordt en alles al heeft?
Een dagje toeren met een eend!
Wat een lol met zo'n ding!
En wat een overbodige luxe zit er tegenwoordig in onze auto's😊
We hebben zelf een tocht uitgezet naar Ootmarsum! Via allerlei binnenwegen!
(Tip: bezoek de glasblazer Mark) Terugweg ook weer binnendoor via Buurse, Rekken, Haarlo! Ter afsluiting heerlijk gegeten in Diepenheim bij "in de kokkerieje"
Een onwijze leuke ervaring om hier in te rijden, onderweg de nodige aandacht, en genoten van de techniek! En alles werkt prima.
Prima verhuurder, goed ontvangst, duidelijke uitleg, goede afhandeling bij terugbrengen!

23-07-2015
Geplaatst door: Will Ros

in je eendje met z'n zessen op stap

Zaterdag 18 juli hebben we met het gezin(6 volwassenen) twee eendjes gehuurd met het wijn arrangement!.
Zon hadden we erbij besteld en alles is waar gemaakt!.
We werden gastvrij en vriendelijk ontvangen en na een uitleg over de eendjes zijn we op stap gegaan. We hebben de tips op de mooie en duidelijke route gedaan en hebben echt een schitterende omgeving gezien en ervan kunnen genieten. Ook de wijngaard en de wijnproeverij waren super goed verzorgd en leerzaam en lekker.
Wij kijken allemaal terug op een geweldige zonnige en vrolijke dag!
En wat was het wennen om na afloop weer in een ge-oliede auto (maat) te stappen!
Bedankt voor de fijne dag!

22-06-2015
Geplaatst door: Huib Schouten

Vriendenuitje

Zaterdag 30 Mei jl. hebben we met veel plezier 2 eendjes gereden in vrouwen/mannen battle. Daarnaast hadden we het pitch&putt arrangement gekozen. Dit alles zeer goed georganiseerd door Dibert en Hella en daarnaast is de omgeving rondom Diepenheim prachtig om te ontdekken. Al met al hebben we genoten van deze prachtige dag en de leuke tips van Dibert en Hella.

26-04-2015
Geplaatst door: Zwanette

Duckville

Een fantastisch meidenweekend gehad in Diepenheim! Alles zat mee, 🌞, een prachtig verblijf op gastenboerderij de Ziel en zaterdag 18 april met twee eendjes van Duckville de brocanteroute gereden in het zonnetje met het dak open!!! De eendjes zorgden voor veel lol en bekijks! En wat een perfecte combinatie shoppen en nostalgie 😊 De rit niet volgens plan gereden aangezien we zo lang zijn blijven hangen bij de eerste brocantestop tante Pos in Lochem! Gelunched bij kasteel Vorden wat ook echt een aanrader is!
Dibert en Hella bedankt voor het warme welkom en dat we een dag konden delen in jullie 'eendjespassie'!!!!

14-11-2014
Geplaatst door: Evelien

Gisteren 2 eendjes gehuurd voor een teamuitje, goed georganiseerd en vriendelijke mensen erg hartelijk ontvangen! Kortom we hebben genoten en wat een lol brengt zo\'n eend met zich mee\'

31-10-2014
Geplaatst door: Gea

Viersprong

Dank voor de lovende woorden.
Groet vanaf de Viersprong, Gea

31-10-2014
Geplaatst door: Gerrit

Zaterdag 25-10-2014

Zaterdag 25-10 Bij Duckville 4 Eenden gehuurd, reserering en ophalen van de Eenden ging heel gemoedelijk op z,n Twents.
Zelf hadden we vanaf cafe/restaurant de Viersprong, na lekkere koffie en appelgebak, een eigen route uitgezet. Alle deelnemers waren enthousiast. En wij als organisatoren zeer tevreden over Duckville. 's Avonds na een leuke dag nog lekker gegeten in de Viersprong. Een mooie feestdag tgl. 40 jaar huwelijk.

13-10-2014
Geplaatst door: Annelize van der Lit

Afgelopen zaterdag 11 oktober 2014 hebben wij een heel gezellig personeelsuitje gehad bij Duckville. Het was voor het grootste deel van het personeel een grote verrassing wat we zouden gaan doen. De reacties waren dan ook zeer positief toen ze alle eenden zagen en iedereen had er helemaal zin in! Na een lekker bakje koffie/thee met iets lekkers erbij gingen we op pad met 6 eenden. Het weer was schitterend voor een tochtje in de eend, het dak kon er af……… Je hoorde het gelach boven het gepruttel uit. Het spel met de foto’s zat goed in elkaar en daardoor hebben we veel van de omgeving gezien. Kortom een echte aanrader voor een uitje met personeel, familie, buurt of vrienden. Duckville bedankt, we hebben genoten!

05-10-2014
Geplaatst door: Gerrit van Laar

Uit in je Eendje

Zaterdag 4 oktober 2014; zonovergoten dag, waarschijnlijk een van de laatste warme dagen van 2014 (22 graden!!). Bij aankomst stonden er 5 "eendjes" met het dak los op ons te wachten, evenals koffie, thee en heerlijke cake. Na een gedegen uitleg over de voertuigen vlogen we uit door de schitterende omgeving van Diepenheim. 4 uur lang puzzelen, rekenen en spoorzoeken door het Twentse land. Gevoelsmatig hadden we gerust nog uren door kunnen pruttelen. Welk een genot! Schitterende wagentjes, schitterende omgeving, schitterend weer....onvergetelijk. Duckville...bedankt!

26-09-2014
Geplaatst door: Coby Dijkhof

Competitieve tocht

Op 12 september hebben we met het korps van de vrijwillige brandweer Klarenbeek een competitie tocht gereden.
Met 35 personen verdeeld over 9 eendjes reden we kris kras door een mooie omgeving.
Het was een uitdaging om met de minste kilometers de opdracht te voltooien.
De eendjes waren super om in te rijden en alles was goed verzorgd die dag ( ook de ontvangst met koffie, de tussenstop en een drankje met de prijsuitreiking.
Dit was een goed begin voor ons weekendje weg.
Dibert en Hella nog bedankt !!