gastenboek

125 berichten, 13 pagina's 
«  » 
28-08-2018
Geplaatst door: Carla Scholte

Competitiearrangement als vrijgezellendag

Voor mijn zus en haar a.s. bruidegom hadden we het competitie arrangement geboekt. Met 2x3 eendjes op pad maar wel gescheiden dus het bruidspaar had niet door dat ze dezelfde activiteit deden. Dibert en Hella hadden dit perfect geregeld, lekker relaxt en super gezellig.
De competitie was een hele uitdaging en leidde her en der tot verhitte discussie maar wat hebben we een lol gehad. Een super aanrader voor een super middag!

06-08-2018
Geplaatst door: Blokzijl en Tuinenburg

Fantastische dag!

Wij hebben met 10 personen in drie eendjes een geweldige dag gehad! Wat een fantastische ervaring was het. De route die we meekregen was prima te doen voor een dag. We konden regelmatig stoppen, picknicken en genieten van het mooie Twentse landschap. Echt een aanrader!!

28-07-2018
Geplaatst door: Hans en Nicole

Super mooie dag!!

Dibert en Hella,
Erg bedankt voor het huren van een te leuke eend! Wat was dat weer leuk om mee te maken zeg in ons eendje de de mooie omgeving in. Dank jullie wel voor gastvrije onthaal en de mooie picknickmand voor onderweg top geregeld.

Zeker tot ziens!!

Groetjes Hans en Nicole

15-07-2018
Geplaatst door: Douwe

Leuk eend-drone arrangement

Voor ons 35 jarig huwelijk hebben we een arrangement gekozen met iets uit onze tijd (eenden) en van onze kinderen (drones). We hebben een geweldige dag gehad. We werden gastvrij ontvangen door Dibert en Hella. Na een korte instructie gingen we op pad met 2 mooie eenden. Ze reden precies als zoals vroeger. De route was zeer gevarieerd en ging door de achterhoek. Mooi weer, dus dak eraf. Onderweg voldoende picknickplaatsen. Halverwege de route werden we weer gastvrij ontvangen bij Highscan en kregen we een duidelijke instructie hoe we moesten vliegen met drones. Na het vliegen van een parkoers gingen we terug in de tijd om de route met de eenden te vervolgen. Kortom een zeer goed georganiseerde en leuk arrangement voor jong en oud. Bedankt Dibert en Hella

29-06-2018
Geplaatst door: Esther

23-06-2018 Een hele mooie dag gehad met jullie eendjes. Een verrassingsdag voor vrienden georganiseerd.De picknick was super goed verzorgd. Een mooie dag om op terug te kijken.

25-06-2018
Geplaatst door: Vera

Vriendenweekend

Met ons vriendenweekend (een leuk mengsel van Brabanders, Friezen en een Goois meisje) de fotopuzzelrit gereden. Prachtig weer, open dakjes, ontzettend genoten. Bedankt voor de onvergetelijke middag!

25-06-2018
Geplaatst door: de kantelaars

verrassende eendrit

Met ons vriendenweekend zijn we in jullie geweldige authentieke garage geweest en hebben we daarna een competitie met jullie eendjes gedaan. wat was dat geweldig. via landkaart en foto's de kortste weg zien te vinden... en wat veren die eendjes toch goed. ook de picknick onderweg was erg compleet verzorgd. petje af voor deze geweldige ervaring

16-06-2018
Geplaatst door: Wendy

Competitie arrangement

Wij hebben het competitie arrangement gedaan met 7 personen. We hebben een leuke middag gehad, echt een aanrader! Bedankt voor de goede service

29-05-2018
Geplaatst door: Ron

Competitie arrangement

We hebben met onze vriendengroep op 26-05 het competitie arrangement gedaan en het was echt de perfecte activiteit. Het weer was perfect om met het dak open te rijden. De eendjes zijn super en het competitie element zorgde voor een mooie strijd.

Bedankt Dibert en Hella.

28-05-2018
Geplaatst door: Eva Meboer

Vrijgezellenfeest

Voor het "vrijgezellenfeest" van mijn ouders (40jaar getrouwd) hebben wij 2 eendjes mogen huren. Fantastisch weer erbij, wat het helemaal super maakte. Gaaf dat het dak eraf kon zodat wij heerlijk hebben kunnen genieten van onze tour met dit weer. Eerst de mannen, daarna de vrouwen. Hele mooie, goed onderhouden eendjes. Zelfs mee op de snelweg gereden en dat ging prima! Hele aardige mensen, echt een aandader om hier te huren!